141/173 anonim válasza:
Nekem nagyon hiányzik a pipák helyett, hogy a válaszadó x %-ban ad helyes választ. Valamint az értesítések mellett, nekem az is jobban tetszett, hogy láttam mikor adtak utoljára választ a kérdésre.
142/173 anonim válasza:
Most már vizuálisan jól elkülönülnek a válaszok, ez jó. A kék viszont szerintem annyira nem megy hozzá, ha esetleg lehetne ugyanazt a zöldet, ami a kérdés fölött van... A válaszolók százaléka nekem is hiányzik, főleg mert néha abból azonosítjuk be egymást.
144/173 anonim válasza:
Ja, most látom én is
Sötét móddal veszedeomes
145/173 anonim válasza:
Hol lejet beállítani a sötet modod?
146/173 anonim válasza:
Beálítások- legörgeted és ott lesz hogy sötét mód bekapcsolása
148/173 anonim válasza:
A sötét módban azt tetszik,hogy jobban elkülönülnek az anonim válaszok,így végre kiszúrom elsőre a nickneves válaszolókat.
149/173 MancsWolf válasza:
Nem kell beállítások. Minden oldal alján ott van a sötet mód gomb akárhol vagy. :)
150/173 anonim válasza:
Így sötét móddal szerintem szuper lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!