161/173 anonim válasza:
Nekem azonnal tetszett, megszokva meg még jobb. Egyedül azzal szívok, hogy mindig próbálom telón eltalálni az apró ikonokat, természetesen a bal felső sarokban, ami azért így egyszerre elég agyborzoló bír lenni.
163/173 anonim válasza:
Megszoktam. De a színek rondák 🤷🏼♀️
164/173 anonim válasza:
Egyébként én is hozzászoktam, és nagyon hasznos funkció, hogy a megválaszoltjaid pontnál jelzi a kis pötty, ha érkezett új válasz a kérdésre, és azt is, hogy hány. Ezzel minden már megválaszolt kérdésem jól nyomon tudom követni, míg régebben ezek között mindig összezavarodtam.
165/173 anonim válasza:
Számítógépről még csak elmegy, de telóról nem igazi. A fejléc pici ikonjai nagyon rosszak.
166/173 anonim válasza:
Viszonylag tűrhető lett, de még mindig jobb lenne a pipák helyett, ha azt látnánk, hogy hány százalékban ad hasznos választ az illető.
167/173 anonim válasza:
Tetszik, hogy kiemelkedik az „új kérdés”, „véletlen”, amikor aktív, de nekem még mindig életlen rajta a szöveg.
168/173 anonim válasza:
Meg lehet szokni. Nem rossz a sötét téma nagyon jó.
169/173 anonim válasza:
170/173 anonim válasza:
Csak én vagyok level 5ös? amúgy meg lehet szokni de a régi sokkal de sokkal jobb volt :/ ha lehetne választani akkor én a régit választanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!