131/173 anonim válasza:
Jajj ez most nagyon csúnya ez a fejléc kék. 😱😱😱🙈🙈
132/173 anonim válasza:
Most megint újak lettek a színek
A régi jobb volt, most van néhány új hasznos dolog, de összességében pocsék
133/173 anonim válasza:
Szerintem fejlécnek a válaszoknál használjátok az eredeti GYIK sötétkéket és a felirat legyen fehér. Sokkal jobban fog úgy kinézni. A kérdés zöldje haaaat arra nincs ötletem, de ezek a halvány színek nem valami esztétikusak.
135/173 MancsWolf válasza:
Egy fokkal jobb lett most. Legalább az az óriás kör eltűnt a válaszok elől. Viszont én személy szerint jobban preferálnám ha a zöld pipák és a piros X ek helyett továbbra is szöveges alapon írna ki hogy a válaszadó x% ban ad helyes válaszokat, illetve a válasz X% ban volt hasznos.
136/173 MancsWolf válasza:
Megint 135 vagyok. Mégse tűnt el a nagy kör. Naná meg olyan jó lenne ha X ideig lehetne szerkeszteni a választ. Pl jelen eset miatt. Vagy sokszor utólag veszem észre hogy elírtam valamit, kiegészíteném valamivel. Stb.
137/173 anonim válasza:
En a válasz szerkesztést nem támogatnám. Mert akkor egy csomó vitat generálna. Hogy “előbb nem is ezt írtad te gane. Mi van mindenki leszólt és átírtad?” Stb. Szerintem nem lenne jó.
138/173 anonim válasza:
Nem kell szerkesztes gomb. Nem olyan nagy cucc irni egy uj valaszt. Viszont egy eszmecsere soran stb ne szerkesztgesse senki a valaszait, mert nem csak az elirasokat javitanak.
139/173 anonim válasza:
#137/#138: ezért kell limitálni a szerkeszthetőség időtartamát - mondjuk pár percre - hogyha valaki tényleg elgépelt valamit, vagy nem úgy jelenik meg, ahogy szeretné (pláne ha bevezetnék a formázásokat, akkor ez gyakrabban előfordulhat), akkor javíthassa azt.
140/173 MancsWolf válasza:
Ez simán kiküszöbölhető előzményekkel. Mint pl face. Ott is szerkesztett hozzászólásra bökve megtekinthető az összes előző verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!