A régi dizájn annyira retró volt, hogy már műemlékvédelem járt volna neki, már értéket képviselt, ez meg egy nagy büdös semmi. Nem gondoltam volna, hogy van még mit elrontani az országban, sikerült.
Annyira rossz stílusérzékkel összerakott semmi, nem is tudom hogy lehet ilyet összerakni, valami okj-s képzés volt igaz koma?
Mint valamilyen szinten szakmabéli emberként..
Szerintem maga az irány nem lenne rossz. Legalább is én szeretem a letisztult dizájnokat. Itt szerintem a baj a részletekben van. Szerintem a fejléce az oldalnak eléggé rosszul lett megcsinálva gépen.
- A logó igénytelen módon kék háttérrel ott hagyták (ahelyett, hogy átlátszó háttérrel csinálták volna).
- A képre kattintva nem tudsz visszatérni a főoldalra, nekem kifejezetten zavaró, hogy ezt egy kis gombbal tudod megtenni, ami mellett sokkal nagyobb szerepet kapott az "Új kérdés" és a "Véletlen kérdés" funkció, ami szerintem eléggé igénytelenül lett megoldva, mert a szöveg a képen van, a kezdőoldalra visszatérés mellett pedig nincs szöveg. Én kis ikonok nélkül, fehér betűvel, szélesebb kék gombokkal csináltam volna meg azt a menüt, vagy egy kék kerettel, az ikonok meghagyása mellett, mindegyik mellett szöveggel és kis távolság az ikon illetve a szöveg között, szigorúan nem képben megcsinálva a szöveget.
- A felső keresősávra legalább egy kék keretet raktam volna, fehér háttérrel és kék betű színnel.
- Van, ahol túl sok (pl. válaszadásnál minek ennyi keret?), van ahol túl kevés a keret.
- A bal menüsor nekem tetszik. Egyszerű, letisztult, szerintem azzal nincs baj.
- Van, ahol a régi stílus és az újabb stílusok érdekes egyvelege látszódik.
- Nem dizájn, hanem funkció: nekem hiányzik a válaszok és kérdések szerkeszthetősége és törlési lehetősége (x percen belül).
- Telefonon az válaszok alsó része, ahol tudod értékelni és jelenteni a válaszokat, eléggé összecsúszik.
- Egyáltalán nem egységesek az ikonok például. Ha már X és Y színű (kék és fehér) dizájnt csinálunk, és a minimalizmusra törekszünk, akkor használhatnánk ugyanolyan stílusú ikonkészletet.
- Sok helyen, például válaszoknál megtöri a fehér-kék dizájnt a fekete színű szövegek.
- Szinte sehol nincs kiemelés használva, szerintem hasznos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!