Egy Intel Core i5 6500-as proci ki tud szolgálni egy gtx 1070-et?
Figyelt kérdés
2016. aug. 22. 11:11
201/473 anonim válasza:
Miért nem olvasol utána ajánlásoknak? Arra van a net. Ahogy a két Z170-es alaplap közti különbséget is meg tudod nézni magadnak :)
202/473 anonim válasza:
nem akarom megnézni..nézd meg te :)
203/473 anonim válasza:
másolásben te vagy a profi. :)
204/473 anonim válasza:
Téves. Én meg is értem azt, amit olvasok, te ellenben még akkor sem fogod fel, amit látsz, ha lerajzolják neked. De mindegy is, oldd meg magad a problémád.
205/473 anonim válasza:
Nem , nem értem, hanem neked nem hiszem el, mert semmivel nem tudsz nálam semmit.okoskodásban biztos jobb vagy, másban nem igazán.mit gondolsz, ha te vaalamit mondasz, az úgy van? Hülyegyerek vagy, aki csak okoskodik.
206/473 anonim válasza:
rajzolgassál csak meg másolgassál, biztos attól okos leszel.. :D
207/473 anonim válasza:
Azt tudod, amit más leír.Vagy jól, vagy rosszul, az teljesen mindegy.Mivel nem értesz hozzá, ezért nem tudsz külömbséget tenni helyes és helytelen információ között.
208/473 anonim válasza:
Akkor miért kéne nekem rád hallgatni? :)
209/473 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez az a szint, hogy nem hiszed el, hogy 1+1=2, miután bábokkal elmutogatom. Ez nem hit kérdése, hanem józan észé. Egy 7 éves gyerek hamarabb megérti amit mondok, mint te. Ez tény. Nos, kitaláltad már, mi a különbség az alaplapjaid között?
210/473 anonim válasza:
A hülye fejedben kialakult valami kép az egészről, amit a neten olvasgattál, aztán annak alapján másolgatsz.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!