Egy Intel Core i5 6500-as proci ki tud szolgálni egy gtx 1070-et?
Figyelt kérdés
2016. aug. 22. 11:11
161/473 anonim válasza:
Annyira eltérő a két foglkalattípus, hogy valamelyik tuti nem megy bele..
162/473 anonim válasza:
Két opció: Vagy elhiszed, amit én mondok, lévén több fingom van róla, mint neked, vagy nem. Nem kell hinned nekem, de akkor ne pazarold az időmet azzal, hogy kérdezgetsz.
164/473 anonim válasza:
Te ezt honnan olvastad?Küldhetnéd a linket, hogy én is tudjam.
165/473 anonim válasza:
166/473 anonim válasza:
Ha bele is megy az EVO, akkor is ki fog lógni az egyik vége a foglalatból.
167/473 anonim válasza:
Miért lógna ki? Ugyanakkora mindhárom foglalat.
168/473 anonim válasza:
A folalat az M-esre van tervezve.Nem értem, mi a faxért csinálnak M2-es ből két, három típust, hogy még véletlenül se legyen kompatibilis egyik a másikkal? Mi a fa[sz értelme van ennek?Az M2 az legyen M2...
169/473 anonim válasza:
Nézd meg az M-es foglalatból kilógna az egyik vége a B+M- es nek az EVO-nak
170/473 anonim válasza:
Nem lógna ki, ugyanolyan szélesek. A B+M darabnak a B pozícióban és az M pozícióban is van egy bevágása, ennyi a különbség fizikailag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!