Egy Intel Core i5 6500-as proci ki tud szolgálni egy gtx 1070-et?
Nézd meg újra, mert nem érted mit akarok..
Te nem érted...
A két csatlakozó ugyanolyan széles, tessék, mindkettőt ugyanarra az 5 részre felbontottam. Az egyetlen különbség, hogy az általam 2-essel jelölt pozíción a B+M-nél van bevágás, az M-nél nincs.
Oké, mondjuk, hogy belefér, mert ugyan olyan széles, de az M-eshez van tervezve ez szemmel látható.Az érintkezőknek más az elrendezése, ez az egyik.A másik meg, hogy a képen látható M2-es foglalat, nem az Asus Z170-es alaplapé, hanem csak egy M2-es.Én nem tudom milyen van rajt, mert még nem rendeltem meg a Z170-et.
Próbálok képeket keresgetni az alaplapról, amiben EVO B+M es van, de nem találok olyat.
Tényleg nem értem, miért csináltak többfajta M2-est és miért nem írják oda a termékekhez, hogy milyen M2-es.B-s, M-es, vagy B+M-s, vagy mit tudom is én még milyenek vannak.
Ekkora fas[z]ságot még nem láttam.Hogy ennek mi a fa[s]z értelme van a kibas]záson kívül, azt nem tudom, mert mindegyik M2-es foglalat ugyanakkora sebességre képes. 30Gb/s, szóval teljesen mindegy lenne.
Amúgy most nézem, hogy az alaplapből fel lehet húzni a memóriát 3866Mhz-ig!, szóval még a predator is kevésnek számít a maga 3000Mhz ével, lassal elévül.Az alaplap mindenesetre többre képes.
Olyan van rajta, mind az előző képen képen..
Nem olyan van benne.. M-esest raknak bele.
Ebbe is Mes van.. B+M-eset nem találok sehol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!