Egy Intel Core i5 6500-as proci ki tud szolgálni egy gtx 1070-et?
Ritka hát, lévén az M-es kétszer akkora sebességet tesz elérhetővé, ezért inkább azt nyomatják. Amúgy meg nem ezt szajkózom 1 napja, hogy mindkettőbe jó?
"Az érintkezőknek más az elrendezése"
Annyi a különbség, hogy a B+M-nek baloldalt is van egy rése, hogy bele tudjon fizikailag menni a B-s foglalatba is. Ettől még fizikailag nem gátolja semmi, hogy beledugd az M-esbe, annyi a különbség, hogy azon a részen nem fog érintkezni a porttal. Tudod, a csatlakozón lévő 'pöckök' fel vannak bontva részekre, minden szegmens más feladatot, más feature-t lát el. Az, hogy ott nem érintkezik, csak annyit jelent, hogy az arra a szegmensre kiosztott featuret kevesebb pöckön biztosítja. Ez nem jelent semmilyen problémát.
jÓLVAN, DE AZÉRT JOBB, HA EGY SZAKÉRTŐT IS MEGKÉRDEZ AZ EMBER.TE NEM VAGY AZ.sŐT TE MÉG M2 ES FOGLALATBA NEM DUGTÁL SEMMIT, SZÓVAL NE ADJÁL NAGYON TANÁCSOKAT, MERT MEGVETETHETED MÁSOKKAL A NEM KOMPATIBILIS TERMÉKET.
JELEN ESETBEN IGAZAD VOLT, DE NE BÍZD EL MAGAD..
Valóban nem kifejezetten ez a szakmám, de azért a szakmám igen erősen megköveteli, hogy egy gép hardveres részeivel is tisztában legyek. Ahhoz meg végképp nem kell diploma, hogy az ember megértse, miért van B+M csatlakozós M.2 alapú SSD. (Ami amúgy MÉG MINDIG M.2, nem M2)
Te meg kérlek ne játszd megint az agyad, mert most aztán tényleg igazoltad a hozzá nem értésedet. Lakat a szájra.
Kisgyerek, ne érezd magadat annyira okosnak.Képzeld el már én is tudom, miért az M2 foglalat.Azelőtt is tudtam.
A kérdéseket kevered.Senki nem kérdezte, miért van M2.
Ha nem tudod értelmezni a kérdést, akkor maradjál csendben.Pofád lapos legyen!
Nem volt még M2. foglalatú alaplapod, ahogyan M2. SSD-d sem, szóval inkább te maradjál csendben.Az, hogy valamit ki tudsz másolni a netről, egyáltalán nem jelenti azt, hogy okos vagy. Ha nagyon akarom, én is kikeresem valahonnan, vagy megkérdezek valakit, aki ért hozzá, mert ezt TANULTA.Nem másolta, hanem tanulta! :D Te csak kimásolod az okosságokat, ne viccelj már..
Kár volt téged egyáltalán megkérdezni..
Annyit tudsz te az egész informatikáról, mind én a rakétamotorok-ról.22 évesen nem tudsz te semmi mást, csak amit innen, onnan kimásolsz a netről.Ez kevés ahhoz, hogy elkezd kioktatni az embereket!
Ha informatikus lennél, akkor talán még igazad is lenne, de nem vagy az! Annyit tudsz pont mind én..
Semmivel sem többet! :D Mindenre meg tudom találni a vélaszt a neten, csak nem volt kedvem annyit keresgélni, ezért szakértőt kérdeztem, de Ő is csak annyit mondott, hogy elméletileg belemegy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!