Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy Intel Core i5 6500-as...

Egy Intel Core i5 6500-as proci ki tud szolgálni egy gtx 1070-et?

Figyelt kérdés

2016. aug. 22. 11:11
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/473 anonim ***** válasza:
51%
Megkérdeztem egy szakértőt, elméletileg jó bele.
2016. aug. 29. 12:53
 182/473 anonim ***** válasza:
51%
Valószínűleg tényleg azért M+B-s mert mindkét foglalattípusba belemegy.M és B be is, de azt mondják, hogy a B nagyon ritka.
2016. aug. 29. 13:01
 183/473 anonim ***** válasza:

Ritka hát, lévén az M-es kétszer akkora sebességet tesz elérhetővé, ezért inkább azt nyomatják. Amúgy meg nem ezt szajkózom 1 napja, hogy mindkettőbe jó?

"Az érintkezőknek más az elrendezése"

Annyi a különbség, hogy a B+M-nek baloldalt is van egy rése, hogy bele tudjon fizikailag menni a B-s foglalatba is. Ettől még fizikailag nem gátolja semmi, hogy beledugd az M-esbe, annyi a különbség, hogy azon a részen nem fog érintkezni a porttal. Tudod, a csatlakozón lévő 'pöckök' fel vannak bontva részekre, minden szegmens más feladatot, más feature-t lát el. Az, hogy ott nem érintkezik, csak annyit jelent, hogy az arra a szegmensre kiosztott featuret kevesebb pöckön biztosítja. Ez nem jelent semmilyen problémát.

2016. aug. 29. 14:04
 184/473 anonim ***** válasza:
51%

jÓLVAN, DE AZÉRT JOBB, HA EGY SZAKÉRTŐT IS MEGKÉRDEZ AZ EMBER.TE NEM VAGY AZ.sŐT TE MÉG M2 ES FOGLALATBA NEM DUGTÁL SEMMIT, SZÓVAL NE ADJÁL NAGYON TANÁCSOKAT, MERT MEGVETETHETED MÁSOKKAL A NEM KOMPATIBILIS TERMÉKET.

JELEN ESETBEN IGAZAD VOLT, DE NE BÍZD EL MAGAD..

2016. aug. 29. 14:17
 185/473 anonim ***** válasza:
51%
TÖBB VÁLASZT NEM KÉREK, HOGY DE ÍGY MEG ÚGY TE MENNYIRE ÉRTESZ HOZZÁ.eLHISZEM, DE NEM EZ A SZAKMÁD.
2016. aug. 29. 14:20
 186/473 anonim ***** válasza:

Valóban nem kifejezetten ez a szakmám, de azért a szakmám igen erősen megköveteli, hogy egy gép hardveres részeivel is tisztában legyek. Ahhoz meg végképp nem kell diploma, hogy az ember megértse, miért van B+M csatlakozós M.2 alapú SSD. (Ami amúgy MÉG MINDIG M.2, nem M2)

Te meg kérlek ne játszd megint az agyad, mert most aztán tényleg igazoltad a hozzá nem értésedet. Lakat a szájra.

2016. aug. 29. 14:37
 187/473 anonim ***** válasza:
51%

Kisgyerek, ne érezd magadat annyira okosnak.Képzeld el már én is tudom, miért az M2 foglalat.Azelőtt is tudtam.

A kérdéseket kevered.Senki nem kérdezte, miért van M2.

Ha nem tudod értelmezni a kérdést, akkor maradjál csendben.Pofád lapos legyen!

2016. aug. 29. 16:39
 188/473 anonim ***** válasza:
51%

Nem volt még M2. foglalatú alaplapod, ahogyan M2. SSD-d sem, szóval inkább te maradjál csendben.Az, hogy valamit ki tudsz másolni a netről, egyáltalán nem jelenti azt, hogy okos vagy. Ha nagyon akarom, én is kikeresem valahonnan, vagy megkérdezek valakit, aki ért hozzá, mert ezt TANULTA.Nem másolta, hanem tanulta! :D Te csak kimásolod az okosságokat, ne viccelj már..

Kár volt téged egyáltalán megkérdezni..

Annyit tudsz te az egész informatikáról, mind én a rakétamotorok-ról.22 évesen nem tudsz te semmi mást, csak amit innen, onnan kimásolsz a netről.Ez kevés ahhoz, hogy elkezd kioktatni az embereket!

2016. aug. 29. 16:45
 189/473 anonim ***** válasza:
Nem nekem kellett 1 napig magyarázni valamit, mert képtelen vagyok egy bevágásnyi különbséget komprehendálni. :D
2016. aug. 29. 16:48
 190/473 anonim ***** válasza:
51%

Ha informatikus lennél, akkor talán még igazad is lenne, de nem vagy az! Annyit tudsz pont mind én..

Semmivel sem többet! :D Mindenre meg tudom találni a vélaszt a neten, csak nem volt kedvem annyit keresgélni, ezért szakértőt kérdeztem, de Ő is csak annyit mondott, hogy elméletileg belemegy..

2016. aug. 29. 16:52
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!