Egy Intel Core i5 6500-as proci ki tud szolgálni egy gtx 1070-et?
Figyelt kérdés
2016. aug. 22. 11:11
211/473 anonim válasza:
de ki vagy te egyáltalán, hogy neked kéne hinnem? Nem az van, amit te mondasz..Honnan tudjam, hogy nem baromságot beszélsz, főleg mikor már a Ram témában is elbuktál... :D
212/473 anonim válasza:
Igen kevés ember van a világon, aki olyasmit tud, amit még senki nem írt le, az ilyen emberek egy rétegét szokták Nobel díjasoknak hívni. Az informatika világában viszont a tudás alapja a tanulni tudás, az információt nem elraktározni, hanem megérteni kell tudni pontosan. Természetesen mindazt, amit tudok a témában valahol olvastam, ilyen rendszereket, és naprakész információkat máshogy nem is lehetne ismerni. De látom, te ennyit sem értesz az egészből.
213/473 anonim válasza:
A fél Mhz-es Furidat meg dugd fel a valagadba :D
214/473 anonim válasza:
Ki mondja, hogy elbuktam a RAM témában? Megcáfoltál bármit is abból, amit mondtam? Nem hiszem. :D
Amúgy meg ki vagyok én, hogy higgyél nekem? Nos, az az ember, akit megkérdeztél. Ha már megkérdezel, akkor illendő nem megkérdőjelezni, amit mondok. Ezt egy felnőtt embernek illene tudnia.
215/473 anonim válasza:
Mond, mit kell azon tanulni, hogy az M2.-es foglalatba jó az B+M-es SSd?? Ettől vagy olyan okos?Én is tudok ennyit bmeg...csak neked nem hittem el, mert nem vagy hozzáértő és ezt már többször be is bizonyítottad.
216/473 anonim válasza:
A legelső kérdés nem neked szólt, te csak jöttél kéretlenül okoskodni!
217/473 anonim válasza:
Megcáfoltam, mert az alaplap képes kezelni a magas Mhz-en futó memóriát, tehát ki is tudod használni, szóval jó lenne, ha nem okoskodnál.
218/473 anonim válasza:
Értem, tehát tudod, csak nem hiszed el.. nem veszed észre mekkora ordenáré baromságokat mondasz, te szerencsétlen féleszű? :D
Komolyan remélem, hogy papírod van róla, hogy nincs ki a négy kereked, mert ilyen embert nem nyilváníthatnak épelméjűnek.
Oldd meg szépen a problémáidat, Mr. "Meg tudom nézni a neten", az én tudásomra elvégre nincs szükséged, nem vagyok "szakértő" :D
219/473 anonim válasza:
És mondtam valaha, hogy az alaplap nem tudja kezelni? Azt mondtam, hogy lópikulát nem fog számítani :D
220/473 anonim válasza:
Nem is kértem a véleményed hülyegyerek.Okoskodjál valahol máshol.Pucolj innen dilló gyerek.Ram témába lebőgtél az M2. meg kimásoltad, mert halvány lila gőzöd sem volt az egészről..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!