Egy Intel Core i5 6500-as proci ki tud szolgálni egy gtx 1070-et?
A ram-nál sem volt igazad, mert az alaplap 3866Mhz-ig tudja kezelni.2400 meg 3866 között azért van külömbség, amit egy jó alaplappal nyilván ki is tudsz használni.
Nyilván ez még nem ér fel egy erős géppel, de sokat számít, ha erős gépbe rakod.
Nem Izomból tárolja az adatokat, ahogyan te mondod, de sokkal gyorsabb és még hűtőborda is van rajt! :D Szóval nem gagyit veszek, nehogy azt hidd..
Hűtőborda a Furyn is van, a RAM sebessége pedig még mindig fikarcnyit nem fog befolyásolni, de hajrá :D
Amúgy meg csak annyira nem vagyok informatikus, hogy programozó vagyok, és szoftverfejlesztéssel foglalkozom. Nem a hardverek az erősségeim, ezt elismerem, de kicsit erős kifejezés, hogy ne volnék informatikus :D
Én ezt néztem.
Csavarosat mondjál, ne műanyagosat, mert az Intel gyári hűtőjéről sorra lepattogtak a műanyag szegecsek.. Kímélj meg a bóvliktól.
Az egyik pc üzletben meg szidták a Cooler Mastert, hogy az erős hűtője állítólag tönkrebaszta az Inteleket.
Szerintem nem a C.Master volt a hibás, mert eleve, ha olyan alaplapba rakod, amibe van hűtésszabályzó, akkor ez nem történik meg.Ezért veszek Asust, meg még sok minden másért..
Még valami. Az ASUS 1151 Z170-Pro és az ASUS 1151 Z170 A
között mi a külömbség, mert árban nem sok van és ugyan úgy is néz ki mindkettő.
"Mindenre meg tudom találni a vélaszt a neten"
Nem tartalak vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!