Micro laggok- lehet a tápegység?
Már egy csomó kérdést tettem fel erről, de nem mindegyik játékban fordul ak elő a mikro laggok, csak a videókártya igémyesebb játékokban, sok válaszoló írta hogy tápot cseréljek, tehát lehetnek a mikro laggok a táp miatt?
Specs: Intel g3258 @4.2 az oc levétele nem segített
Saphire HD 6950 néha felmegy 77fok fölé nincs oc
Approx 650W-os tápegység
A jövőben még tervezek beszerezni egy i5 4460-at és egy 1060-at, tehát egy tápcsere nem okozna gondot
Na látod, ezért mondom, hogy nem érted.
A környezeti hőmérséklet legyen 40 fok, a táp pedig vegyen fel 300W-ot a konnektorból, akkor lekapcsol?
Nem-nem-nem
30 fokos üzemi hőmérsékletre garantálja a 100.000 üzemórát
Dehogy 430W-on. Az a maximális névleges teljesítménye, abból nem következik semmi, főleg nem az élettartam.
A névleges teljesítmény nem írja le, hogy közben a táp 65fokos vagy 35fokos üzemi hőmérsékleten adja le azt. Pedig az élettartama ettől függ. Nem a teljesítménytől vagy a környezeti hőmérséklettől.
Nem kell idegeskedni, nem először javítottalak ki, fogd fel úgy, hogy ingyen tanítalak :)
Remélem nem kell feltöltenem képet hogy bizonyítsak, de a tápot nem is lehet rosszul betenni. Úgy van kialakítva hogy alul, kintről szív. Nem egy 5000 forintos noname valami.
Amúgy sem olvasol figyelmesen, mert nem 430 hanem 420-ról volt szó. Gondolom a tudásod is ilyen felületes. A 30 foknál lekapcsol, külön tetszik. Látom hiába magyarázza el neked valaki, értelmesen, akkor sem fogod fel.
47#, szerencsére szó szerint idéztem a hardwareluxxtól, de biztos ki kell oktatni a nemzetközileg az egyik legelismertebb oldalt.
48#, 420W-s CX nem is létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!