Micro laggok- lehet a tápegység?
Már egy csomó kérdést tettem fel erről, de nem mindegyik játékban fordul ak elő a mikro laggok, csak a videókártya igémyesebb játékokban, sok válaszoló írta hogy tápot cseréljek, tehát lehetnek a mikro laggok a táp miatt?
Specs: Intel g3258 @4.2 az oc levétele nem segített
Saphire HD 6950 néha felmegy 77fok fölé nincs oc
Approx 650W-os tápegység
A jövőben még tervezek beszerezni egy i5 4460-at és egy 1060-at, tehát egy tápcsere nem okozna gondot
Az a baj, hogy ha ezt leírod, gondolkodás nélkül nyomkodják a pirosat.
Kértetek tesztet, itt van:
A Corsair Vengeancet azért ajánlja mindenki, mert ilyen szigorú feszültségszabályozást nem fogtok látni 30 ezer Ft alatt, ezért teljes mértékben eltörölte a konkurenciát a 15-25 ezres ársávban.
És amíg nem jön ki a Cooler Master Masterwatt család kisebbik tagjai, vagy amíg ki nem jön a Seasonic Eco Plus, addig ez így fog maradni.
#10 melyik processzor fogyaszt 170W-ot? a g3258? vagy az i5-4460?
Persze rakhatja bele az 500W-osat is senki se akadályozza meg csak minek? Átlagos "gamer" konfig épp hogy fogyaszt 300W-ot. Kétlem hogy pl egy fsp aurum 400W-ot irodába szánnának.
XFX ts Gold meg minek? egy 70W-os cpu-hoz meg egy 120W-os vga-hoz? De még a 6950 is csak 200W-ot eszik. A rosszabb belsős ts bronz nálam pl vígan elvan egy többet fogyasztó vga mellett
[link] vengance teszt
Gondolkozok, tehát és én kezdtük el a Vengance mániát nyilván nem azért mert szar táp lenne
De hol a 400 wattos tesztje?
Arról kértek tesztet.
13-as
A tipikus fogyasztása nem sok, de a csúcsok nagyon el tudnak szaladni. És ugye olyankor van a gond.
Én is egy CX420-ast használtam sokáig. i5-2500K ATI 7770, és qrvára kevés volt. A 12volt elvette a teljesítményt a 3.3-tól és amint játszani kezdtem újra indult a gép. Pedig semmi OC nem volt. Csak akkor nem, ha a biosban kikapcsoltam a védelmet. Az meg nem éppen életbiztosítás. Olyan kor is jött a figyelmeztetés hogy gond van. Nem volt sem hibás, sem instabil a táp, egyszerűen csak kevés volt. Amint 500-asra cseréltem, ugyan az a CX széria, megszüntek a bajok.
Nem a minőségek kifogásolják. Hanem a 400 wattot. Szerintem jogosan.
Mondtam nem kötelező a 400w-osat venni. Megoszlanak a vélemények megesik az ilyen. Vegye az 500ast akkor
Én pl egy xfx pro 450et használok most i3-3220 + gtx 770 mellett és semmi problémám nincs
Lord. Őszintén. árban mi különbség van egy márkán belül egy 400 és egy 500W között? Hmm?
Pont ezen kell spórolni? Eddig adtam a szavadra. Eddig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!