Micro laggok- lehet a tápegység?
Már egy csomó kérdést tettem fel erről, de nem mindegyik játékban fordul ak elő a mikro laggok, csak a videókártya igémyesebb játékokban, sok válaszoló írta hogy tápot cseréljek, tehát lehetnek a mikro laggok a táp miatt?
Specs: Intel g3258 @4.2 az oc levétele nem segített
Saphire HD 6950 néha felmegy 77fok fölé nincs oc
Approx 650W-os tápegység
A jövőben még tervezek beszerezni egy i5 4460-at és egy 1060-at, tehát egy tápcsere nem okozna gondot
Én sem találtam semmit erről a tápról. Amit én javaslok az egy XFX TS 550 Gold. és egy Gamer gépbe NEM elég 400W az irodai gépbe való. Szokjunk már le erről a minél kisebb, tűrés határokon táncoló kis watt számú ajánlgatásokról.
1 kártyás Gamer gépbe 500W minimum, 600 W Maximum!
Nem hiszem, hogy a táp lenne a gond.
2 magos a proci, bizony hiába erős, amelyik játék 4 szálat igényel, ott én is tapasztaltam már ezt régebbi gépemen.
VGA vram-ból ha kifogy akkor is beszaggat, de az nem mikro lagg, szóval gondolom nem erről van szó.
A játékokat írd le, melyikben csinálja és melyikben nem, milyen felbontáson.
Istenem ilyen kérdést... :D
Táptól nem kaphatsz laggot, csak ha kifüstölteti az egyik alkatrészed.
Magyarul a lagg proci/memória/videokártya hibája.
2 magos procin alapból laggol jópár játék, minimum i3 kell manapság
8 giga ramod nincs akkor is laggolhat 1-2 játék
A videokártyád is gyenge, amiatt is laggolhatnak a játékok.
De ha drága cuccokat raksz a gépedbe, akkor igen a tápcsere is logikus döntés volna előtte.
#5 Nem szoktál hülyeségeket írni, ezért csodálkozom most.
A fenn leírt VGA akár 148 wattot, a processzor 170 wattot is megzabál, peek meg ennél is több lehet. És még gondolom más is van a gépben ezen a két alkatrészen kívül. 400 watt, akár milyen 80+, (ami nem minőséget jelöl, hanem hatékonyságot) nem elég. Hagyd meg azt irodába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!