Jelenleg egy fx 6300-as procim van és ezzel a táppal húzva van 4,5 ghz-re.
Tudom hogy nem jó ötlet mert nem tuningra való és nem stabil az áram ellátása. Viszont a közeljövőben cserélem le egy i7 6700-ra és a kérdés az lenne hogy akkor már jó lenne a táp tuning nélkül? Vagy azt sem ártana lecserélni?
Nem ártana de nem feltétlenül muszáj.Figyelj ha be van mérve és nincs semmi baja akkor nyugodtan maradhat.Ezt a tápot nagy részben az ára miatt nem ajánlják (mert az ő kategóriájában vannak jobbak de nem féltétlenül rossz táp)Tehát ha nem akarod feltétlenül cserélni nem lesz baja a konfignak.
2016. aug. 20. 10:07
2/19 P.O.C. válasza:
Persze, simán jó lesz. Én én FSP500-60GHN -em is a második konfigját szolgálja. Kb 6 éves, kutya baja.
2016. aug. 20. 10:09
3/19 anonim válasza:
Elsősorban az alaplap, a HDD-k és a videokártya élettartama fog romlani a tápegység gyenge feszültségszabályozása miatt. Mivel a szabvány szerint még biztonságos, így a károsodás mértéke nem lesz jelentős, ezért nem éri meg lecserélni.
Szóval kevesebbet fogyaszt, így, ha más nagy fogyasztót - például videókártyát - nem cserélsz, illetve nem veszel bele mást - például merevlemezt - akkor nem fog növekedni a teljesítményfelvétele.
2016. aug. 20. 10:25
5/19 anonim válasza:
Csak a nagy meleget nem szereti, de mivel kazánról váltasz i7-re így még örülni is fog
2016. aug. 20. 10:25
6/19 P.O.C. válasza:
#3: Miért ne lett volna értelme? Igazolja hogy az FSP -k megbízható, jó tápok. És nem gar idő végéig tervezik őket, mint nagyon sokat.
2016. aug. 20. 10:35
7/19 anonim válasza:
6#, egyáltalán nem ezt jelenti. Én is tudok linkelni olyan tesztet, amin egy FSP tápegység szar.
11,09V 12V ágon. Ez szar. Innentől kezdve az összes FSP tápegység veszélyes?
De te nemhogy raiderről linkelnél tesztet vagy raiderről fejtenéd ki a véleményt, hanem egy teljesen más modellről, ennek a raiderhez semmi köze nincs.
Egyébként a tápegység megbízhatóságát nem a tápegység élettartamán kell vizsgálni, hanem a többi komponensén.
2016. aug. 20. 10:39
8/19 P.O.C. válasza:
Egy teszt nem oszt, nem szoroz semmin. Kifogott egy gyengébb példányt. Így járt. Tudok kodegány tápot is mutatni neked, ami ami 15 éve ugyan azzal a konfiggal tökéletesen megy. És attól a Codegen máris jó táp?! Mert marhára nem.
2016. aug. 20. 10:47
9/19 anonim válasza:
Ez meg a 750W-os tesztje nem az 550
2016. aug. 20. 10:51
10/19 anonim válasza:
Ez nem gyári hiba, ilyen gyenge a raider. Más professzionális oldalak is hasonlóan gyenge eredményeket értek el a raiderrel, 11,41V/11,34V-nyi értékeket kaptak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!