Tönkrement régi tápom. Egy HKC usp 5550 elég lenne neki?
Amd phenomII x4 970
Asrock n68c-gs fx
nvidia geforce 9800gt
4gb ddr3 ram
Mielőtt jönne a sok ilyen válasz hogy leég a géped meg tönkrevágja a hardvereket azelőtt elmondom hogy nem igazán kerülhetne kereskedelmi forgalomba ha nem felelne meg jópár szabványnak. És az a 75%-os hatásfok se rossz.
Ha ennyire ragaszkodsz hozzá, akkor igen.
De inkább egy XFX Pro 450W.
És de, bekerülhetnek. Egyébként nekem már elszállt két HKC :)
"Mielőtt jönne a sok ilyen válasz hogy leég a géped meg tönkrevágja a hardvereket azelőtt elmondom hogy nem igazán kerülhetne kereskedelmi forgalomba ha nem felelne meg jópár szabványnak."
Elektronikai termékeket gyártó cégnél vagyok viszonylag magas beosztásban (minőségirányítás). Szoktuk vizsgálni a versenytársak termékeit... Ne akard megtudni, hogy miket lehet forgalomba hozni kizárólag GYÁRTÓI NYILATKOZAT alapján, amik mögött egyes esetekben semmféle vizsgálat nincsen.
Plusz egy kérdés: melyik az a szabvány, amelyiknek meg kell felelni ahhoz, hogy MEGHIBÁSODÁS esetén ne vágja tönkre a többi alkatrészt, ne juthasson túlfeszültség a különböző ágakra? Válaszolok: nincs ilyen szabvány.
PS: nekem amúgy mindegy, a te géped, a te alkatrészeid, a te pénzed, neadjisten: a te életed.
210-230W a géped fogyasztása a +12V ágról.
Az a HKC 280W-ra képes a 12V ágán.
Papíron elbírja,gyakorlatban meg imádkozz esténként sokat.
9500Ft ez a hulladék.
Ennyiért kapsz FSP Hexa 400W-t ,Seasonic SS 350ET,vagy Chieftec CTG400-t amik minőségben teljesen rendben vannak,és teljesítményben is köröket vernek erre a HKC valamire.
De nyugodtan vegyél szar és gyengébb tápot azonos áron...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!