Melyik jobb Notebook?
Acer E-Machines 442
Processzor: AMD V Series V140
Memória: 2GB DDR3 SDRAM
Videókártya: ATI Mobility Radeon HD 4250
Vagy
LENOVO G550L
Processor Intel Pentium T4500 (2,3GHz)
Grafikus kártya Intel GMA 4500MHD
2GB Ram
Játékokra kéne,melyiket vegyem meg?És melyiken milyen játékok futnának?
Nem biztos hogy még megjött neki 4 nap alatt. Ha nincs raktáron és kerből jön akkor több is lehet.
De írta hogy le fogja írni milyen a cucc. :D
Msi CX600: Core duo 2.1 Ghrz-es proci, HD4330 vga, 4gb ram, 500 Gb Hdd.
Igen elviszi a cod 6-ot, Dirt 2-t, stb. (de hozzá teszem ezek jól vannak optimalizálva is).
Pl: Black ops már fáj neki.
Egy éve vettem, akkor 130ezer volt.
Most már ennyiért lehet jobbat is venni.
Jó dolog a laptop, de sose lesz olyan mint egy asztali gép, tényleg csak akkor vegyen az ember ha szüksége van a hordozásra.
Hülyeség, nekem HD4330 van, és a kettő között sok külömbség nincs. A cod 6 grafikája le van húzva nálam pl: élsimítás, textura stb. de a felbontás az nem. Az 1366x768-on van és jó. A Dirt még talán szebb grafikán elmegy mint a cod6.
Az igaz hogy ezek nem olyan erőgépek. Pl Cod 2-n sincs 4x-es antianalising mert szitál. De nem 200-ba kerülnek az olyan gépek amin fullon mennek az új játékok. Aztali gépnél a feléből, negyedéből lehet kihozni azt a teljesítményt. Ami játék jól van optimalizálva azokat elviszi. GTA4-et nem próbáltam de az biztos akadna.
De ezeknek a gépeknek, amit te és a kérdező néztek, jó az ár-érték aránya, rosszul nem jártok vele az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!