Toshiba merevlemez?
Sziasztok!
Merevlemezt szeretnék vásárolni. Most, egy Toshiba Canvio Basic típusú 2Tb-os külső vinyóm van, amit már lassan kinövök és még most is jön rá közel 50 Gb tananyag.
Ez a vinyó 5 éve üzemel mindenféle probléma nélkül (kopp-kopp), azok ellenére, hogy már túlélt két nagyobb esést, de köszöni szépen, jól van, én ebben a márkában megbízom. Ezért gondoltam, hogy most sem lesz másképp, Toshibát veszek, viszont nem 2.5-est, hanem 3.5-es HDD-t szeretnék, egy asztali, külső házban, mivel nekem csak laptopjaim vannak és SSD-vel (ami nem szereti a sok írást, törlést), így állandó tárként is használnám fixen nem hurcolva magammal. (Illetve eddig merészen éltem, mert csak az említett külső vinyón volt meg minden fontos adatom, fényképem stb.)
A Toshiba P300-at néztem ki 7200 rpm/2Tb.
Viszont olvastam véleményeket és voltak olyan hozzászólások, hogy 1 napig bírta, 5 hónapig bírta, 1 hétig bírta, és ez kicsit megrémisztett.
Van valakinek tapasztalata ezekkel a vinyókkal?
Vagy mi lehet az alternatíva? Esetleg Toshiba csak más típus?
A WD lemezekről elég sok rosszat olvastam, a Seagate lemezeket anniyra nem ismerem...
Előre is köszönöm a segítségeket!
Végül őrá esett a választás.
Adattárolásra tökéletes.
Mostmár azon idegeskedem, hogy a gls hogy fogja dobálni a puttonyban. 😂
Köszönöm szépen a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!