Mágnessel való 1 mp-en át való érintkezés (épp csak véletlenül hozzáért 1 mp-re) tönkre tud tenni egy TOSHIBA külső merevlemezt?
Figyelt kérdés
2023. febr. 20. 12:21
A kérdező szavazást indított:
Igen, egy tized/század/ezredmásodperc is simán tönkre tudja tenni, gallyra tudja vágni.
Nem, dehogy, kutya baja lesz.
Nem ilyen egyszerű kérdés ez. Kifejtem kommentben.
8 szavazat
1/12 anonim válasza:
Azért nem mindegy, milyen erős mágnes. A HDD burkolata azért védelmet nyújt egy szintig. Egy hűtőmágnes nem fog benne kárt tenni, de ha egy bazierős neodimium mágnest nyomtál hozzá, na az már okozhat gondot.
2/12 A kérdező kommentje:
Konkrétan egy Haylou RS4 okosóra töltőjéről van szó.
(Akinek nem mond semmit a Haylou, mint márka, nos, elég ZS kategóriás, tudom, elvileg-elméletileg a Xiaomi - már ismertebb - nagy kínai márka albrandje.)
2023. febr. 20. 12:41
4/12 A kérdező kommentje:
3: Ez mennyire biztos?
2023. febr. 20. 12:52
5/12 A kérdező kommentje:
3: Úgy értem, mérget mernél rá venni?
2023. febr. 20. 12:53
6/12 A kérdező kommentje:
Egy pici kis gyenge egyetlen egy ujjpercnyi bizbasz az egész, ami hozzáért sajna 1 mp-re.
2023. febr. 20. 12:54
7/12 A kérdező kommentje:
Amúgy egy nagyobb, 1 TB-os Toshiba külső merevlemezről van szó.
2023. febr. 20. 12:57
8/12 anonim válasza:
vagy lett vagy nem
meg kell indítani és megnézni, hogy ott van-e rajta minden
9/12 A kérdező kommentje:
Megnyitottam, elvileg mutat mindent, ahogy kell.
2023. febr. 20. 13:00
10/12 A kérdező kommentje:
8: Köszi. Bár azt (gondolom, feltételezem) tudod, de legalábbis sejted, hogy ezzel nem segítettél (nagyjából egyáltalán, de abszolúte) semmit.
2023. febr. 20. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!