A laptopom billentyűje nem akarja az I betűt írni de van, hogy aztán megint írja. Mi lehet a baj? Eddig mibdig tudtam írni, ma nem mindig írja hiába nyomom.
A laptopom billentyűje nem akarja az I betűt írni de van, hogy aztán megint írja. Mi lehet a baj?
Eddig mibdig tudtam írni, ma nem mindig írja hiába nyomom.
Szerintem csak simán retkes. Nem borítottál rá valamit?
A gombot le lehet pattintani és alatta a ks műanyag mehanikát meg kell tisztítani.
"Na ide figyelj hogy beszélsz te! Ki tanított téged arra hogy ilyen mocskos szavakkal illesd a másikat? Szégyeld magad apád anyád nagyszülők dédszülők nevében is! A helyesírásod is botrányos azon is dolgozz legközelebb köszi!"
Tényleg rosz a hejesirásom, ellnézést!
A bilentyüzet meg retkes, koszos, mocskós. Ki kő pucúni!
Szerviz munkalapon is láttam már leírva, hogy retkes. Úgyhogy gyakorlatilag ez a hivatalos terminológia. Látom a szavak és nem a tettek embere vagy - vagyis nem fogod tudni megoldani a problémát saját magad, mert a retek kérlelésre nem fog kiugrani a billentyű mögül, ezért tisztelettel kérlek, hogy vidd el egy szervizbe a laptopodat. Bár a fenti privát üzenet tanúsága szerint működik rajta minden billentyű.
Maradok tisztelettel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!