Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Mobilkonzol.hu webáruház...

A Mobilkonzol.hu webáruház megbízható?

Figyelt kérdés

Valaki vásárolt már tőlük? Mik a tapasztalatok?

Playstation 5 konzolt árulnak még előrendelésben. Garantált karácsony előtti kiszállítással.

Több apró hírdetési oldalon is reklámozzák magukat a Ps5 kapcsán. Ez lett furcsa nekem. Válaszokat előre is köszönöm

2020. nov. 20. 15:58
 261/293 anonim válasza:
Mester módon behúzták az embereket.Tegnap fel tudtam hívni OIFA Zrt-t. Interneten keressétek.
2020. dec. 18. 09:36
 262/293 anonim válasza:
100%

Nektek nem fura, hogy itt nem látszódnak a %-ok a válaszok hasznosságánál, illetve a #mobilkonzol keresőszó is le van blokkolva?

Most találtam ezt a kérdést, szerencsére nem vagyok illetékes benne, csupán csak volt egy olyan gyanúm, hogy az itt megjelent pozitív visszautalásról szóló anonim! kommentenk ugyanattól a személytől, egy-két profilról vannak. Ezért próbáltam volna a válaszok hasznosságával játszani.

2020. dec. 20. 00:36
 263/293 anonim ***** válasza:
Talán egy volt az elején, meg később egy békítő szerű, de nem zavart sok vizet
2020. dec. 20. 08:07
 264/293 anonim válasza:
Sziasztok, mi a facebook csoport neve? Szépeket nem tudok írni, ezért nem írok. Eddig soha semmi gondom nem volt a netes vásárlással, de ezután csak nagy céget választok. Én a médiának is írtam. Köszi
2020. dec. 20. 12:03
 265/293 anonim válasza:

Sziasztok,

én is beszállnék a buliba (csoportos feljelentés stb. 29900 Ft bánta az akciót). Pl. megadni valami elérhetőséget Köszi Richárd

2020. dec. 20. 13:39
 266/293 anonim ***** válasza:
264-es, jól tetted a médiát, olvasd vissza az FB csoportot korábban írták.
2020. dec. 20. 14:41
 267/293 anonim válasza:

Mobilkonzol megbízható?

Ez a Facebook csoport neve.

2020. dec. 20. 22:37
 268/293 anonim válasza:
Sajnálom, akit megvezettek. Régóta követem a kérdést, az biztos, hogy nem piti csalókról van szó. Egész hitelesen építkeztek a semmiből, sajnos most a ps5 körüli készlethiány is kapóra jött nekik, elvégre nagy boltok közül is sokan kértek előleget/ teljes árat. Nagyon drukkolok, hogy meglegyen az elkövető!
2020. dec. 21. 01:22
 269/293 Cucmak ***** válasza:

Igen. Ők nem is sejtették, hogy ez akkora buli lesz. Az iphone-ra húzták szerintem fel az elején, aztán novemberben látták, hogy itt a konzolból többet tudnak szakítani.

Be kell őket varrni, legalább 5 évre, vagy 10, maffiaszerű tettért!

Bár ott bent ugyanezt csinálnák. Már most is sokan a börtönből vesznek rá embereket, hogy 1 millió ft-ot utalnak, csak a telefonjukra fel kell töltsenek x ezer forintot. :)

Vannak ilyen youtube videók, hanganyagok. "Viccesek"!

Lenne idejük kitalálni valami "korszerűbbet". :)

2020. dec. 22. 21:41
 270/293 Richieekal90 ***** válasza:

A rendőrség leszarja. Azt mondták irjak e-mailt nekik :)

3 gyorshajtással jobban foglalkoznak arra tudnak pénzt beszedni...

2020. dec. 23. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!