Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Mobilkonzol.hu webáruház...

A Mobilkonzol.hu webáruház megbízható?

Figyelt kérdés

Valaki vásárolt már tőlük? Mik a tapasztalatok?

Playstation 5 konzolt árulnak még előrendelésben. Garantált karácsony előtti kiszállítással.

Több apró hírdetési oldalon is reklámozzák magukat a Ps5 kapcsán. Ez lett furcsa nekem. Válaszokat előre is köszönöm

2020. nov. 20. 15:58
 251/293 ExXoTicC válasza:
Szerintetek arra is lehet hivatkozni a panasznál/feljelentésnél, hogy az oldalukon feltüntetett teljesítési határidő, azaz a legfeljebb 30napot túllépték?
2020. dec. 17. 20:58
 252/293 Kace__ ***** válasza:
mindenképpen. amit tudtok csak írjatok bele.
2020. dec. 17. 21:01
 253/293 Hunzoza válasza:

Sziasztok,

Simple Pay esetén kapott már valaki visszatérítést?

Ha igen, a teljes összeget megtérítették?

Köszönöm!

2020. dec. 17. 21:11
 254/293 anonim válasza:
Most írt a supportos hölgy azt mondja nem tudja mi történt a weboldallal és Murzsa Úrat se éri már el és a fiát sem.
2020. dec. 17. 21:40
 255/293 anonim válasza:
Vladimer Miroslav az új cégtulajdonos. Kijevbe lehet a pénzért menni.
2020. dec. 17. 21:44
 256/293 anonim ***** válasza:

251. Lehet, de jobb ha kiemeled, hogy elalltal a vásárlástól és nem utaltak vissza pénzt. Meg, ebben az esetben kompletten írd le ami infók vannak. Cég,tulaj, ügyvédjük, honlapon, csak utalás, nincs iroda, kidobott hirdetés, több ember, Ip cím...stb.

Feljelentés legyen, ne bejelentés.

2020. dec. 17. 22:01
 257/293 anonim válasza:

Aha. A supportos holgy meg irogat a mar nemletezo domainrol :D

Murzsa ur meg egy szegeny csoves lehet aki keresett 10 rongyot fel eve. En azt nem ertem miert van az, hogy 2020-ban meg utalassal fizet barki is, raadasul muszaki cikkekert, raadasul egy zero reputacioju webshopnak. En a simplepay opcio miatt megprobaltam egy rendelest novemberben, hatha csak kis ceg, adjunk egy eselyt.. Most, hogy az oldal halott beszeltem a simplepayesekkel, mondtak h tudnak rola es ha emailben megkapjak a tranzakcio adatokat akkor ki fogjak vizsgalni es visszateritik. Szoval aki simplepay-jel fizetett az hivja oket, megoldhato. Aki meg nem azt nem tudom, tenyleg.

El kell felejteni mindenfele banki atutalast barmier is! Remelem mindenki visszakapja a penzet es lesz belole egy jo kis rendori akcioval tuzdelt riport majd a TVben ahogy beviszik oket (bizakodni mindig lehet!)

2020. dec. 17. 22:04
 258/293 Kace__ ***** válasza:
255-ös van ezzel kapcsolatban valami további infód? :D
2020. dec. 17. 22:53
 259/293 uphigh ***** válasza:
A simplepay chargeback sem biztosíték minden esetben, csak akkor működik, ha a bank rá tudja terhelni a kereskedő bankszámlájára, amit ebben az esetben elég valószínűtlennek látok.
2020. dec. 18. 00:03
 260/293 Csé4 válasza:
Azért volt megadva egy bankszámlaszám. Annak nyitásakor be kellett mennie a bankba. Most, hogy hirtelen vége és elég nagy összegről lehet szó, azt nem lehet csak úgy automatából levenni be kellett mennie a bankba. Csak lesznek kamera felvételek. A mobilszámot is valaki előfizette.
2020. dec. 18. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!