A Mobilkonzol.hu webáruház megbízható?
Valaki vásárolt már tőlük? Mik a tapasztalatok?
Playstation 5 konzolt árulnak még előrendelésben. Garantált karácsony előtti kiszállítással.
Több apró hírdetési oldalon is reklámozzák magukat a Ps5 kapcsán. Ez lett furcsa nekem. Válaszokat előre is köszönöm
Sziasztok,
Simple Pay esetén kapott már valaki visszatérítést?
Ha igen, a teljes összeget megtérítették?
Köszönöm!
251. Lehet, de jobb ha kiemeled, hogy elalltal a vásárlástól és nem utaltak vissza pénzt. Meg, ebben az esetben kompletten írd le ami infók vannak. Cég,tulaj, ügyvédjük, honlapon, csak utalás, nincs iroda, kidobott hirdetés, több ember, Ip cím...stb.
Feljelentés legyen, ne bejelentés.
Aha. A supportos holgy meg irogat a mar nemletezo domainrol :D
Murzsa ur meg egy szegeny csoves lehet aki keresett 10 rongyot fel eve. En azt nem ertem miert van az, hogy 2020-ban meg utalassal fizet barki is, raadasul muszaki cikkekert, raadasul egy zero reputacioju webshopnak. En a simplepay opcio miatt megprobaltam egy rendelest novemberben, hatha csak kis ceg, adjunk egy eselyt.. Most, hogy az oldal halott beszeltem a simplepayesekkel, mondtak h tudnak rola es ha emailben megkapjak a tranzakcio adatokat akkor ki fogjak vizsgalni es visszateritik. Szoval aki simplepay-jel fizetett az hivja oket, megoldhato. Aki meg nem azt nem tudom, tenyleg.
El kell felejteni mindenfele banki atutalast barmier is! Remelem mindenki visszakapja a penzet es lesz belole egy jo kis rendori akcioval tuzdelt riport majd a TVben ahogy beviszik oket (bizakodni mindig lehet!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!