A Mobilkonzol.hu webáruház megbízható?
Valaki vásárolt már tőlük? Mik a tapasztalatok?
Playstation 5 konzolt árulnak még előrendelésben. Garantált karácsony előtti kiszállítással.
Több apró hírdetési oldalon is reklámozzák magukat a Ps5 kapcsán. Ez lett furcsa nekem. Válaszokat előre is köszönöm
En pár napja rendeltem tőlük ps5-öt. Azt mondták ha előre utalok megkapom karácsony elött.
Utaltam nekik,
Remélem így is lesz.
En ma rendeltem toluk, es beszeltem is egy nagyon korrekt lannyal a supportjuknal.
Teljesen megbizhatoak.
December 18-ra jon a konzol hazhoz. Ha barki tud infot ide irjon en is irok amint megjott a gep.
Hát ha valóban simlis a dolog, akkor azt kell mondani, hogy már - már meg is érdemlik azt a pénzt amit le húznak.😂
Konkrét számot mondtak telefonon, hány db érkezik, hogy történik a be érkezés, mi lesz utána.. Folyamatos email értesítés, hogy rendelésed elfogadták, függőben, ki fizetve. Ezek dátummal, idővel pontosan jelezve. Mindenféle tranzakció azonosító, szállító levél azonosító, rendelés azonosító. Az ár szépen le vezetve nettó összeg, áfa stb. Szóval nem csak úgy rip-rop van ez össze csapva. Nem mondom hogy nem kam, de ha az mester munka 😅
Szinte biztos, hogy átverés:
- Februárban bejegyzett cég
- Székhely egy kis falu, lepukkant házában
- 60 éves, egyedüli cégtulaj
- Csak előre lehet fizetni olyan termékeknél is, amik beszerzése egyébként nem problémás (pl. iPhone 7) és ezeket sem lehet jelenleg átvenni
- Csak drága telefonok/konzolok épp annyival a piaci ár alatt, hogy ne legyen egyértelmű a csalás
- A cégkivonat alapján nem is végezhetnének kereskedelmi tevékenységet
- Domain regisztráció: 2020-10-19
- Nincs közösségi média oldal, csak apróhirdetésben reklámozza magát
Szóval senki ne utaljon pénzt, aki már utalt/fizetett az próbálkozhat emailen és telefonon keresztül az elállással, de sajnos szinte biztos, hogy nem fogják már visszakapni a pénzüket.
Bankkártyás fizetés esetén a chargeback-et (visszatérítés) érdemes minél korábban elindítani, hogy legyen esély a cég bankszámlájáról levonni a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!