A Mobilkonzol.hu webáruház megbízható?
Valaki vásárolt már tőlük? Mik a tapasztalatok?
Playstation 5 konzolt árulnak még előrendelésben. Garantált karácsony előtti kiszállítással.
Több apró hírdetési oldalon is reklámozzák magukat a Ps5 kapcsán. Ez lett furcsa nekem. Válaszokat előre is köszönöm
Hívom öket, és at van iranyitva a telefonszámuk egy külfoldi szamra amit nem vesznek fel.
Utaltam nekik 2 hete...
A https, otp-s bankkártyás fizetési felület és a normálisnak tűnő számla ne tévesszen meg senkit:
A webshop a shoprenter.hu -tól bérli a felületet. Itt bárki, pár óra alatt, havi párezer forintért létrehozhat egy ugyanilyen webshopot, bankkártyás fizetéssel és számlázással együtt.
Tavaly a mobilexpo.hu domain alatt történt ugyanez a csalás:
- Karácsony előtt létrehoztak (ugyanúgy a shoprenter.hu segítségével) egy weboldalt
- A piaci ár alatt valamivel facebookon, apróhirdetéses oldalakon reklámozták a termékeket
- Csak átutalással/bankkártyával lehetett fizetni
- Telefonon addig hitegették az embereket a "karácsony miatti lassú szállítással", amíg tudták, hogy minél több embert tudjanak átverni mielőtt lekapcsolják az oldalt
- Majd December 14-én eladták a céget ukrán tulajdonosnak, az átvert emberek azóta is futnak a pénzükért
A bankkártyás chargeback hosszú folyamat és csak akkor működik, ha van a cég számláján pénz. Szóval, aki korábban fizetett az azonnal indítsa el a procedúrát, mert valószínű pár hét múlva már nem lesz rá lehetőség.
Fel kell venni a kapcsolatot a GLS futárszolgálattal és meg kell kérdezni hogy partneri kapcsolatban állnak-e a webshopal.
Mert ha nem akkor az baj.
Illetve az átvevő helyel is amit írnak fel kell hívni hogy ismerike a céget és ha igen volt e már csomag átadás tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!