A Mobilkonzol.hu webáruház megbízható?
Valaki vásárolt már tőlük? Mik a tapasztalatok?
Playstation 5 konzolt árulnak még előrendelésben. Garantált karácsony előtti kiszállítással.
Több apró hírdetési oldalon is reklámozzák magukat a Ps5 kapcsán. Ez lett furcsa nekem. Válaszokat előre is köszönöm
68-as mikor rendelted? Mennyi idő alatt utalták vissza a pénzed?
Van itt olyan aki már több mint egy hete várja a pénzét és nem történt semmi pedig nem tart tovább 15 percnél egy ember pénzének a visszajuttatása.
Üdv mindenkinek, akinek panasza van, az kérem írjon az info@mobilkonzol.hu email címre.
A supportos hölgy.
Nincs semmi Hoppá,sőtt egy ember sem akik a jelenlevők közül(anonim)a pozitiív tapasztalatait megosztaná mással,még annak ellenére sem hogy nagyon igérget...Vigyázzatok a csalók köztünk vannak!!
Aki meg eddig emailt írt arra meg értelmes válasz nem jött...
Nekem mindig adtak rendes választ az e-mail-jeimre. Nem tudom miért kell lehúzni egy olyan céget és összeesküvés elméleteket gyártani, ami még nem szolgáltatott rá indokot. Eddig bárki, aki kételkedett bennük és meggondolta magát visszakapta a pénzét. Nem egy héttel az ígért kiszállítás előtt fogják visszautalgatni a pénzt ha tényleg akkora csalók lennének.
Szépen vásároljatok Simple-lel és ha nem jön meg valami és igazolódik a gyanútok majd a chargeback segít azt pá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!