Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Mobilkonzol.hu webáruház...

A Mobilkonzol.hu webáruház megbízható?

Figyelt kérdés

Valaki vásárolt már tőlük? Mik a tapasztalatok?

Playstation 5 konzolt árulnak még előrendelésben. Garantált karácsony előtti kiszállítással.

Több apró hírdetési oldalon is reklámozzák magukat a Ps5 kapcsán. Ez lett furcsa nekem. Válaszokat előre is köszönöm

2020. nov. 20. 15:58
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/293 TheSpeed válasza:
100%
Sziasztok! Nem voltam olyan bátor, hogy Ps5-öt rendeljek egy ilyen gyanús helyről, de a Pulse 3D fülest bevállaltam, mert annyi pénzt elbukni talán nem a világ vége. Ott lett elegem, amikor már dec 21 lett a várható beérkezési dátum, holott eleinte dec 11 volt. Írtam mail-t, jeleztem, hogy megrendült a bizalmam, elállok a vásárlástól, kérem vissza a pénzem. Nagyon gyorsan válaszoltak, elvileg elindították a "visszafordítást", ami a Simple Pay fizetések esetén a folyamat. Írok még, ha visszakaptam a pénzt, vagy ha letelt a 14 nap. Mindenesetre elég gáz, hogy még mindig garantált Karácsony előtti kiszállítást ígérnek a Ps5-nél, pedig a várható beérkezés dátuma december 25-re módosult...
2020. dec. 11. 20:46
 112/293 anonim válasza:

Sziasztok!

Én ps 5-öt rendeltem+egy pókemberes játékot,ami 207000 forint,előre utaltam,de az itteni panaszok miatt lemondtam,viszakértem a pénzem,e-mail-ben irtam nekik.Irtak vissza,hogy sajnálják a vásárlástól az elállást,de visszafizetik.(simplepay-el fizettem)

Garantált karácsony előtti kiszállítást igértek,ami 21.ére,majd 23,24. és a mai napon 25.-re modosítottak !!!!

Szóval nem lesz kiszállítás kari előtt !!!Ez hazugság volt végig!!!

2020. dec. 12. 07:20
 113/293 anonim válasza:

112-es vagyok !

Ja azt elfelejtettem megjegyezni,hogy a pénzemet még nem kaptam vissza!

Ha visszakapom megírom ide!

2020. dec. 12. 07:28
 114/293 anderdast ***** válasza:
Mosmár megvárhattad volna a hétfőt, hogy küldik-e vagy sem. A dátum ha nem vetted volna észre hardcodeolva van, folyamatosan növekszik. Ha megveszel valamit 1-én és 5-ére érkezik, 10-én már nem érkezhet 5-ére. Minden termékre érvényes a dátum, gondolom mert van a telefonoknak egy berendelési ideje, míg megjön hozzájuk aztán kiküldik. Ezért lehet az, hogy az adott naptól számítva X nappal több a szállítási dátum.. De várjuk az infót, hogy megkaptad-e a pénzt.
2020. dec. 12. 09:25
 115/293 anonim ***** válasza:

Az alábbit írta ma a hölgy. Ez elég bosszantó hiszen ennek tudatában miért hirdetik továbbra is a karácsonyi kiszállítását?

“Sajnos akadt némi egészségügyi probléma, a cégben. A kiszállítás késni fog. Vagy a türelmét kérném ez ügyben, vagy pedig ha szeretné elállhat a vásárlástól.”

2020. dec. 12. 09:29
 116/293 Richieekal90 ***** válasza:
A qurva annyukat!!!
2020. dec. 12. 09:39
 117/293 anonim ***** válasza:

Kértem a haladéktalan 24 órán belüli visszautalást. Amennyiben nem történik meg a visszautalás akkor a büntetőjogi feljelentést fogok tenni, hiszen ez kimeríti a Btk. 323 § csalás fogalmát.

Csak reménykedni tudok, hogy azok a kommentek amelyek azt állítják, hogy a pénz visszaérkezett valósak voltak és nem pedig ezen csapat által generált hamis és megtévesztő kommentek.

2020. dec. 12. 09:51
 118/293 anonim ***** válasza:

Ha valakinek kétsége lenne a vissza utalással kapcsolatban, az egész nyugodtan keressen meg facen

Danyikó József

2020. dec. 12. 10:17
 119/293 anonim válasza:
Én is rendeltem tőlük én reménykedek benne. 116-os te rendeltél?
2020. dec. 12. 10:37
 120/293 anonim ***** válasza:
Felesleges reménykedni, egyértelműen megírták, hogy a kiszállít-s késni fog.
2020. dec. 12. 10:47
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!