A Mobilkonzol.hu webáruház megbízható?
Valaki vásárolt már tőlük? Mik a tapasztalatok?
Playstation 5 konzolt árulnak még előrendelésben. Garantált karácsony előtti kiszállítással.
Több apró hírdetési oldalon is reklámozzák magukat a Ps5 kapcsán. Ez lett furcsa nekem. Válaszokat előre is köszönöm
Sziasztok!
Sajnos mindenki aki rendelt tőlük átverés áldozata lett. A múlt éven napra pontosan a mobilexpo.hu is így nyúlt le több tíz ha nem száz millió forintot. Személy szerint 140 eFt-om bánta. KB 400 emberről tudok aki feljelentést tett, beleértve magamat is. A kihallgatások megtörténtek és azóta semmi. Árukereső, árgép és a bank is mosta kezeit. A feljelentés jótt tett a lelkiismeretünknek az ünnepek előtt, de gyakotlati haszna sajnos nem volt. Szerintem ez ugyan az a bűnszervezet. Seemi sem kerül nekik lefejlesztani egy ilyen weboldat. 5 kifizetett konzol ára már vissza is hozza a fejlesztés költségét... A feljelentés után engedjétek el és tanuljatok belőle, ennyit tudtok tenni. Sajnálom!
mobilexpo.hu 2020-as változatban!
Aki nem tudná tavaly mi történt: [link]
Semmi gáz, akiket tavaly átvertek még most sem kapták vissza a pénzüket, mi sem fogjuk innen. Kellemes Karácsonyt!
145-ös válaszoló, akinek azt mondta a hölgy, a hétvégén átveheti a podmaniczkyben.
az átvételi pont nincs is nyitva hétvégén....
illetve a szerződött webshopok között sem található meg náluk a mobilkonzol.hu
Én EMAG-on rendeltem, de nem fizettem előre. Aki fizetett én bejelenteném a helyében alábbi elérhetőségeken. Ne várjatok, átverés 100%.
+36 (42) 548 460
varosuzemeltetes@nyirvv.hu
Bocsi , pontosabban itt:
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyházi Járási Hivatala Közlekedési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztály
Cím: 4400 Nyíregyháza, Hatzel tér 10.
Telefon: 42/500-694, fax: 42/504-398
E-mail: fogyasztovedelem@szabolcs.gov.hu
Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület
Cím: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2. II/205.
Telefon: +36 (42) 311-544
Podmaniczky utcában levő elogisztikánál én is érdeklődtem, de annyit tudtak mondani, hogy még 1db csomag sem érkezett mobilkonzoltól és még nem is szóltak, hogy érkezne.
Diszpécser hölgyet ne szívassátok/szidjátok, nagyon valósszínű, hogy nincs beavatva az átverésbe/csalásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!