A Mobilkonzol.hu webáruház megbízható?
Valaki vásárolt már tőlük? Mik a tapasztalatok?
Playstation 5 konzolt árulnak még előrendelésben. Garantált karácsony előtti kiszállítással.
Több apró hírdetési oldalon is reklámozzák magukat a Ps5 kapcsán. Ez lett furcsa nekem. Válaszokat előre is köszönöm
Mai beszelgetesem a holggyel:
1. En: Tisztelt Mobilkonzol!
Amennyiben a mai nap nem utalják vissza a pénzem a Btk. 373
paragrafusa alapján csoportos csalás bűntette miatt
feljelentést
teszek a rendőrségen!
Várom válaszukat!
2. Holgy valasza:
14 napunk van a visszautalásra.
Üdvözlettel:
Papp Adrienn
3. En valaszom: Tisztelt Mobilkonzol!
Önök napok óta nem válaszolnak sem telefonon, sem pedig írásban egy olyan vevőnek aki az árut kifizette!
Az Önök üzleti gyakorlata megtévesztő és a csalás alapos gyanújára ad okot (Btk. 373), hiszen a mai nappal bezárólag is
megtévesztő módon (csatolom a képernyőfotót amit a mai napon
készítettem) garantálják a karácsony előtti kiszállítást a honlapjukon, ugyanakkor pontosan megírták nekem, hogy az áru késni fog.
Továbbá igazolni tudom, hogy más vevőket is megtévesztő információkkal hitegetnek, ami jelen helyzetben súlyosbítja az Önök helyzetét, hiszen ez már a csoportoság tényállást meríti
ki.
Tovább felhívom figyelmét míg a csalás tényállása a visszautalás határidőn belüli ki nem fizetés esetén következik
be, az Önök üzleti gyakorlata a jelen esetben is már kimeríti
Btk. 417 „A fogyasztók megtévesztése” rendelkezésit hiszen önök ” áru lényeges tulajdonsága tekintetében valótlan tényt
vagy valós tényt megtévesztésre alkalmas módon állítanak, megtévesztésre alkalmas tájékoztatást adnak, ami vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő".
Tájékoztatom, hogy a fentiekre való hivatkozással a büntetőfeljelentést meg fogom tenni, illetve kérvényezni fogom,
hogy a Mobilkonzol.hu oldal üzemeltetője okiratokkal (szerződés,
szállítólevél stb.) támassza alá, hogy amikor azt állította és jelenleg is azt állítja a honlapján, hogy garantált a karácsony előtti kiszállítást azt nem megtévesztő módon tette.
A feljelentésestől akkor vagyok hajlandó elállni amennyiben a mai nap 16:00 óráig visszautalásra kerül a számlámra a befizetett összeg!
4. Holgy valasza: Ismétlem. 14 napunk van az utalásra
5. En valaszom:
Tisztelt Hölgyem!
Nem értem Önöket, és ne háborogjon nekem! Beismerték, hogy nem tudnak időben szállítani, ha tisztességes lenne a szándékuk nem húznák a visszatutalást. Miért hírdetik továbbra is a garantált karácsony kiszállítást? Ez nem igaz és megtévesztő.
Mint írtam ha nincs itt a pénz a mai napon akkor feljelentem Önöket a rendőrségen több büntetőjogi tényállásra is hivatkozva!
Illetve meg o van megsertve.
Normalis cegnel suru bocsanatkeresek kozepette azonnal utalnak vissza.
Cucmak ez sajnos biztos...
Pofátlan módon friss hírdetéseket raknak fel Jófogásra és más apró hirdetési oldalra Ps5 kapható garantált karácsonyi kiszállítás címmel. Miközbe lehet több száz embert becsaptak ezzel a dumával.
Minden bizonnyal az Országos Ingatlan Fejlesztő és Aukciósház aukciós oldala is kamu. Mivel az ilyan fajta ház értékesítéshez ügyvédre van szükség ami nekik nincs.
Kérdező:
Szerintem is.
Pofátlanul költ google hirdetéskre is. Lehet facebook-ra is (ezt nem tudom).
Amit januárban kell majd kifizessen. Szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!