A Mobilkonzol.hu webáruház megbízható?
Valaki vásárolt már tőlük? Mik a tapasztalatok?
Playstation 5 konzolt árulnak még előrendelésben. Garantált karácsony előtti kiszállítással.
Több apró hírdetési oldalon is reklámozzák magukat a Ps5 kapcsán. Ez lett furcsa nekem. Válaszokat előre is köszönöm
Az oifa zrt-t hivtam,ott az ingatlanos hölgy veszi fel.A pénzemet akartam visszakapni mondtam neki,de ő azt mondta akkor hívjam a mobilkonzolosokat !
Mondom oké,hívtam őket,de a Mobilkonzolos hölgy azt mondta ,hogy a főnökség már intézi ! :)...Milyen főnökség ? ...ajjaj
Tulajdonos váltás? Akkor jó. Annyi a pénzünknek. Ugyan ez történt tavaly a Mobilexpo.hu-val is. Tulajdonos váltás és azóta se pénz se termék a károsultaknak. Mostmár hivatalosan is belettünk csapva. Mindenki elbúcsúzhat a pénzétől.
Ennyi volt.
Én 17 napnál tartok és még mindig semmi.
Ma azt írták a héten vissza utalják, csak az baj én egyszerűen smart bankból utaltam telefonról nem simple playel. Nem tudom mit csináljak de szinte biztos hogy kamu az oldal.
Ne várjatok,mint korábban is mondtam. Akinek letelt azonnal csoportosan ügyvédhez (költségek is olcsóbbak, meg ebben az esetben jobb ha ügyvéd végzi a feljelentést)
Akinek nem járt le,azok is adják le adataikat,mire ebből lesz elrendelt nyomozás,le fog járni a 14 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!