A Mobilkonzol.hu webáruház megbízható?
Valaki vásárolt már tőlük? Mik a tapasztalatok?
Playstation 5 konzolt árulnak még előrendelésben. Garantált karácsony előtti kiszállítással.
Több apró hírdetési oldalon is reklámozzák magukat a Ps5 kapcsán. Ez lett furcsa nekem. Válaszokat előre is köszönöm
Sziasztok!
Mi is pár hete rendeltük meg a párommal a ps5-öt az oldalról. Pár nap után csak elbizonytalanodtunk (főleg az itt olvasottak miatt :D ), ezért kértünk számlát a fizetésünkről, kaptunk is azonnal előleg számlát tőlük, ami teljesen hitelesnek tűnik. Olyan, amilyet kapni szoktunk általában más weboldalakról. Amiatt bizonytalanok vagyunk, hogy ugye ezen a héten mégsem postázzák - covidra fogva - a terméket, csak majd jövőhéten. Hát majd meglátjuk.
Annyit még hozzátennék, hogy ha jobban utánaolvastok az elállási jognak, abban az van, hogy 30 napod van visszakérni a pénzed (amit aztán 14 napon belül vissza kell utalnia a cégnek), miután kézbe kapod a terméket. Ha pedig kézhez sem kapod még, bármikor visszakérheted a pénzed! Aki bizonytalan, kérje vissza a pénzét. Nem egy olyan termékről van szó, amiből össz-vissz pár darabot gyártanak le az életben. Lesz még sok-sok, hosszú éveken át be lehet majd biztonsággal szerezni ezt a konzolt. :)
14 nap* - elnézést.
Ezt sajnálom... Lehet naív vagyok, de hátha most a karácsony előtti nagy felhajtás van hatással az utalásokra is. Nem tudom sajnos :(
Esetleg van itt még olyan, aki kért ilyen előleg számlát, hogy picit jobban biztonságban érezze magát? Van ennek bármi létjogosultsága ebben a helyzetben?
Aki bankkártyával fizetett az azonnal indítsa el a pénz visszahívását (chargeback) a bankjánál. Ez az utolsó lehetőség, egyéb esetben sajnos szinte 0 esély van arra, hogy visszakapja a pénzét.
A feljelentésnek a tavalyi, mobilexpo-s esetből kiindulva sajnos semmi érdemleges eredménye nem lesz, onnan pénzt már remélni nem lehet.
nincs semmi karácsonyi felhajtás.
simplepay azért tűnt el mert azon keresztül vissza tudod kérni a pénzt. Utalásnál esélytelen. Mobilexpo-s károsultak se kaptak vissza 1 forintot se tavaly december óta(több száz feljelentő). Ti sem fogtok, mert ebben az országban ezt meg lehet csinálni. Kellemes Karácsonyt!
Kedves 207-es!
Teljesen megértem, amit mondasz és a felháborodásodat is. Gondolom volt már rossz tapasztalatod, azért is írsz ide.
De azért ne írj olyat, hogy nincs semmilyen karácsonyi felhajtás. A legtöbb webshop kiírja, hogy hosszabb szállítási idő van, vagy pl. a bankok közti utalás is hosszabb.. (oké, hogy mondjuk otp-s meg otp-s számla között gyors, de tudjuk jól, hogy különböző bankok között nem olyan egyszerű ez - ezt bárki meg tudja erősíteni, aki ilyen területen dolgozik.). Mindenki tapasztalhatja - hiszen jövőhéten karácsony van -, hogy igenis van felhajtás. (Utolsó pillanatra hagyják az emberek a vásárlást, és a többség online intézni, mert nincs ideje a városban mászkálni. A webshopok és a csomagküldő cégek belefulladnak a munkába perpillanat...)
- Fejtsd ki a véleményedet, én például hálás vagyok minden tapasztalatért, de azért maradjunk a realitásnál.
Realitás?
A webshop oldalán 2 féle átvételi lehetőség van.
1. Személyes átvétel egy csomag átvevő/adó cégnél.
2. GLS futár szolgálat.
Mind a két cég meg lett kérdezve és még eddig egyetlen darab csomagot sem adtak át nekik vagy szállítottak ki. Nem tudnak róluk semmit. Ami azt jelenti hogy a cég több hónapos működése óta egyetlen darab terméket sem adott el. Egy webshopnak nincs egyetlen eladása sem? Ezt szerinted normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!