Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » A pillangó, a mell, vagy a...

A pillangó, a mell, vagy a gyorsúszás a nehezebb?

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 20:27
1 2
 11/20 anonim válasza:
előző vagyok: én is versenyszerűen úszok és megcáfolnám, hogy az oktatók mellel kezdenek. A mellet és a gyorsat egyhuzamban tanítják az izomfejlesztés, illetve a gyorsabb tanulás és összehangolt mozgás fejlesztésének céljából.
2009. dec. 20. 22:17
 12/20 anonim válasza:
mm 12:13
2009. dec. 21. 08:58
 13/20 anonim válasza:
100%

Szerintem a mell a legkönnyebb. És a legnehezebb a pillangó. Nekem a gyors a kedvencem.Gyorsba is versenyzek.

Egy úszó

2009. dec. 24. 00:14
 14/20 anonim válasza:
Max. ha elmész vizilabdázni akkor te majd pillangóban indulsz a labdáért:-). Mindenesetre teljesen más a dinamikája, összetettsége és specifikussága a másik három úszásnemhez képest. Hasonlítsd csak össze az időket pld. 4x100 vegyesen. Egyértelmű, h az a nehezebb ami a lassabb. Ez nyilvánvaló, persze vannak kivételek. -egy volt úszó-
2009. dec. 24. 19:08
 15/20 anonim válasza:
szerintem a pillango a legfarasztobb es legoszetetebb uszasnem,sok idot igenyel a technika elsajatitasa,es rengetek gyakorlast,viszont a statisztikak szerint a melluszas enel nehezebb,en sokal hamarab tanultam meg melluszni mint pillangozni,visoznt megeri a sok gyakorlas mert a legszeb a pilango:)
2009. dec. 30. 22:00
 16/20 anonim ***** válasza:
a piilangó aztán a mell és végül a gyors
2009. dec. 31. 14:48
 17/20 anonim válasza:
9 éve heti 11 alkalommal versenyszerűen úszok. Amikor tanultam úszni, a mell volt a kedvenc, mert a többibe egyszerűen nem haladtam. Én mint a legnehezebb úszásnemként a mellre tekintek. Igaz ebben úszik az öregek 110%-a, de ez a legösszetettebb úszástechnika.
2010. jan. 22. 11:25
 18/20 Meera ***** válasza:

Szerintem a pille kifejezetten könnyű, ha laza vagy!

Én először hátazni tanultam...:S

(azt is utálom a legjobban!)

Szóval ki tudja, mindenkinek más és más...

Egy (verseny)úszó

2010. jan. 23. 17:43
 19/20 anonim válasza:

számomra a mell a legkönnyebb, először azt tanultam meg

sajnos pillangót nem tudom megtanulni egyedül, oktatásra pedig nem tudok járni

a gyors is rosszul megy, talán pont azért, mert a mell nagyon jól megy és azt is tanultam először, így nem érzem szükségét a gyors megtanulásának, összehangolásának

persze csak folyóban, tóban, uszodában úszok, nem versenyszerűen

2010. máj. 28. 14:44
 20/20 anonim válasza:

Legkönnyebb:Mell Legnehezebb:pillangó

Amúgy nekünk úgy tanították a gyorsat,hogy hüvelyik ujjadat kiteszed és a combnál megállítod,utána kitéped a hónajszőrt és csapsz.:D

2010. aug. 19. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!