előző vagyok: én is versenyszerűen úszok és megcáfolnám, hogy az oktatók mellel kezdenek. A mellet és a gyorsat egyhuzamban tanítják az izomfejlesztés, illetve a gyorsabb tanulás és összehangolt mozgás fejlesztésének céljából.
2009. dec. 20. 22:17
12/20 anonim válasza:
mm 12:13
2009. dec. 21. 08:58
13/20 anonim válasza:
Szerintem a mell a legkönnyebb. És a legnehezebb a pillangó. Nekem a gyors a kedvencem.Gyorsba is versenyzek.
Egy úszó
2009. dec. 24. 00:14
14/20 anonim válasza:
Max. ha elmész vizilabdázni akkor te majd pillangóban indulsz a labdáért:-). Mindenesetre teljesen más a dinamikája, összetettsége és specifikussága a másik három úszásnemhez képest. Hasonlítsd csak össze az időket pld. 4x100 vegyesen. Egyértelmű, h az a nehezebb ami a lassabb. Ez nyilvánvaló, persze vannak kivételek. -egy volt úszó-
2009. dec. 24. 19:08
15/20 anonim válasza:
szerintem a pillango a legfarasztobb es legoszetetebb uszasnem,sok idot igenyel a technika elsajatitasa,es rengetek gyakorlast,viszont a statisztikak szerint a melluszas enel nehezebb,en sokal hamarab tanultam meg melluszni mint pillangozni,visoznt megeri a sok gyakorlas mert a legszeb a pilango:)
2009. dec. 30. 22:00
16/20 anonim válasza:
a piilangó aztán a mell és végül a gyors
2009. dec. 31. 14:48
17/20 anonim válasza:
9 éve heti 11 alkalommal versenyszerűen úszok. Amikor tanultam úszni, a mell volt a kedvenc, mert a többibe egyszerűen nem haladtam. Én mint a legnehezebb úszásnemként a mellre tekintek. Igaz ebben úszik az öregek 110%-a, de ez a legösszetettebb úszástechnika.
2010. jan. 22. 11:25
18/20 Meera válasza:
Szerintem a pille kifejezetten könnyű, ha laza vagy!
Én először hátazni tanultam...:S
(azt is utálom a legjobban!)
Szóval ki tudja, mindenkinek más és más...
Egy (verseny)úszó
2010. jan. 23. 17:43
19/20 anonim válasza:
számomra a mell a legkönnyebb, először azt tanultam meg
sajnos pillangót nem tudom megtanulni egyedül, oktatásra pedig nem tudok járni
a gyors is rosszul megy, talán pont azért, mert a mell nagyon jól megy és azt is tanultam először, így nem érzem szükségét a gyors megtanulásának, összehangolásának
persze csak folyóban, tóban, uszodában úszok, nem versenyszerűen
2010. máj. 28. 14:44
20/20 anonim válasza:
Legkönnyebb:Mell Legnehezebb:pillangó
Amúgy nekünk úgy tanították a gyorsat,hogy hüvelyik ujjadat kiteszed és a combnál megállítod,utána kitéped a hónajszőrt és csapsz.:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!