Melyik a jobb? Ha egyik nap mell-bicepszezek, és másik nap hát-váll-tricepszezek, vagy ha egyik nap mell-váll-tripeszezek, és másik nap bicepsz-hátazok?
kedves mr lakatos, úgy lenne jó, ha
combfeszító-tricepsz
combhajlító-bicepsz
mell-váll
hát-vádli
a bicepsz hát kizárt hogy jó.
van valami oka annak hogy ezt így össze akarod zsúfolni?
na, látod? ezért írta az első azt hogy lakatos, mert tipikus cigány edzés az olyan amiben nincs láb csak felsőtest.
én mára már leszarom,válaszolok a kérdésre és kész de én sem csipázom az olyanokat akiknek nincs lábedzésük csak a felsőtest a menő.
én sem kaptam még választ a kérdésemre, mégpedig hogy miért akarod így össze zsúfolni?
nem tudom hogy te hogy edzed a hátad de én a hát edzés után lemegyek omegába nem hogy még akkor kezdjek egy másik izomcsoportot.
hátat csak egyedül edzenék,nem raknák be hozzá másik izomcsoportot.egyébként is jó nagy felület a hát, elég sok izommal az bőven elég egy napra.
azt vágom hogy hát után nem fáradt a bicepsz de a bicepszhez kell valamilyen szinten a hát is mert az tart stabilan bicepszezés közben.
ha fáradt a hátad akkor nem fogsz tudni stabilan és szabályosan bicepszezni hanem rángatod majd a súlyt mert nem bírja a derekad megtartani.
amiről beszélek az az hogy próbálj majd meg rúddal felemelni 30kilót,az gondolom menni fog szabályosan.
utána próbálj meg felemelni /nem tudom milyen erős vagy de mondjuk/ 45-50kilót.
na ennél már tuti hogy a derekadat előre fogod nyomni és nem fogod bírni megtartani az egyenes függőleges hátat még úgy sem hogy kilépsz az egyik lábaddal.
ez azért van mert gyenge a hátad hozzá,hiába bírja a bicepszed a nagyobb súlyt ha a hátad nem bír ellentartani a gyakorlatközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!