Szerintetek melyik lenne a jobb, ha lenne egyik nap mell-tricepsz, másik nap hát-bicepsz és egy harmadik nap (nem utánuk) bicepsz-tricepsz; vagy esetleg legyen két bicepsz-tricepsz nap és egy mell-hát nap?
Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 19:49
1/8 clint válasza:
és a váll hol marad? Vagy olyan neked nincs? Esetleg láb?
hát-váll, bicepsz-tricepsz, mell-láb
Ez egy fokkal egyszerübb.
2/8 anonim válasza:
Az előző nagy butaságot ír, mert egy edzésen ha 2izomcsoportot edzünk, akkor 1kisebb és 1 nagyobb.
Hát-váll, Mell-kar és Láb.
Hasazni pedig a pihenőnapokon kell.
3/8 anonim válasza:
Mell-bicepsz,hát tricepsz,láb-váll(Bár az uccsóhoz...hát sok sikert :) )
4/8 A kérdező kommentje:
Van láb és váll, más napokon, konkrétan a mell-hát-kar egymáshoz való elhelyezését nem tudtam belőni, arra van a kérdés.
Mell-hát és kar napok, vagy egymás után, ahogy írtam?
2010. szept. 19. 20:22
5/8 anonim válasza:
nincsen neked lábad?legyen úgy hogy1:mell-láb2:tricpsz-bicepsz-alkar3:hát-has szerintem tuti lenne így
6/8 anonim válasza:
az utolsó válaszoló vagyok és az utolsó naphoz még+vál azt lehagytam
7/8 clint válasza:
bocs ha nagy butaságot írtam 88-as, nem értek annyira hozzá, ez látszik is a fizikumomon és eddigi eredményeimen:D
8/8 anonim válasza:
Annyira kvára mindegy a te szinteden, kezdj el edzegetni, és mikor már minden megy, akkor ráérsz magadnak összerakni egy edzésprogramot, de addig tök fölösleges. Meg akkor érezni fogod, hogy mit, és hogyan edzenél, hogy a legjobban bírd, és a leghatékonyabb legyen. Amúgy én simán tartanék 1 nap szünetet 2 edzés között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!