Gyurta nőket hord szállodákba és csalja a barátnőjét, Edinát! Ki mit tud?
amúgy igazi féreg.
... és? biztos jobb lenne a világ, ha őszintébbek és becsületesebbek lennének az emberek. de nem azok.
Hm, és miért nem ezzel kezdted? Így már mindjárt más megvilágításba kerül az egész. Megkövetlek.
Tanulság: az információhiány félreértésekhez vezet :)
Ettől függetlenül mint sportolót elismerem. A magánszférát el kell tudni választani a szakmától (legyen sportoló, zenész, író, tanár, vagy akár egy asztalos).
Kedves kérdező, nem értem mit akarsz itt ezzel elérni.
Gyurta Dani jó sportoló és ki nem szarja le (már bocsánat), hogy mikor kivel kefél. Ha tönkre akarod tenni, akkor ne itt vergődj, mert semmi esélyed. Undorító, amit itt csinálsz, hogy egy számomra (és sok más ember számára) a sportteljesítménye alapján példaképnek választott embert itt próbálsz meg összekakizni. Miért nem mész oda hozzá és beszéled meg vele négyszemközt, ha ennyire zavar a dolog? Vagy miért nem hagyod az egészet a barátnődre és a Danira?
Vagy csak épp hencegni akarsz itt azzal, hogy tudsz egy ismert emberről valami "sötét" titkot. Hát szánalmas vagy. Én a helyedben szégyellném magam.
Te mit szólnál hozzá, ha valaki a te titkaidat kezdené el itt boncolgatni a hátad mögött?
Utolsó előtti vagyok:
Nem vagyok Gyurta semmilyen barátja, egyszerűen csak undorítónak találom azt, hogy valaki így próbál meg lejáratni ismert embereket függetlenül attól, hogy az illető bűnös-e vagy ártatlan. Ha jól tudom, nem ölt meg senkit, nem erőszakolt meg senkit, azok a lányok mind önszántukból feküdtek le vele. Amíg a hazámat képviseli és jól teljesít a vízben, nem érdekel, hogy mit csinál a magánéletében. Neked se ezzel kellene foglalkoznod. Ő már letett valamit az asztalra. Te mit értél el eddig?
Nem szoktam írni erre a fórumra, és nem is gyakran böngészem, de most úgy éreztem, muszáj.
Megmondom én mi a helyzet. Az egészet lehet, hogy el sem kell hinni. Több kérdésben is felhozta már a kérdező ugyanezeket az érveket. És mégis, ha ezt tette volna Dani, akkor mi értelme pont egy ilyen kérdést feltenni? Olvassák csak el újra... Ha tisztában van egy ténnyel a kérdező, akkor minek érdeklődne az iránt, hogy ki mit tud a dologról? Na és a "teljesítmény", hogy jön mégis ide?
Nem tudom, ennek valójában mi értelme volt, de Gyurta Dániel egyike azon kevés mai embernek, aki eredményeivel nevet ad a kis országunknak. "NŐKET visz fel", ha így is van, akkor sem egyből Daniban kell keresni a hibát...egy lánynak ez sokkal nagyobb szégyen! Az ilyet sem minősíteném jelzőkkel! Több, mint tíz éve, nap mint nap tizenvalahány kilométereket úszik le azért, hogy egy magyar állhasson dobogón. Hát csináljon amit akar, és köszönjük meg neki, ahelyett, hogy a magánéletébe n kotorásznánk. Amúgy is egy okos, intelligens ember, tudja, mint csinál. Majd ha valaki letett ennyit az asztalra, és jobb ember lesz, és a szabad hónapjait Etiópiában tölti gyerekek etetésével, na akkor vissza lehet ide jönni szidni. Lehet, hogy a sportolóknak, sikeres emberek rendelkeznek egy bizonyos szintű egoizmussal, de VAN MIRE.
Lehet, hogy így 16 évesen nem sok jogom van ilyeneket mondani, de akkor is ez a véleményem,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!