Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit jelent ha a pasim folyton a volt barátnőjét emlegeti?
de bunkó... nem hiszem el hogy nem érzékeli hogy nem kéne
te ilyenkor hogy reagálsz?
sztem még érez valamit iránta
korotok? mennyi ideje vagytok együtt?
igazából ha 2 és fél évig együtt volt vele, akkor biztos csak eszébe jutnak ilyen dolgok, hogy miket csináltak. ennyi
gondolom ha érezne még valamit iránta akkor azért se beszélne neked róla
nem feltétlen jelent ez valamit
max finoman közölheted hogy neked nem jön be ez :S
Én speciel folyton arról beszélek, aki érdekel... Sokszor akár becsmérlem is, mert én vagyok a sértett fél. Viszont szerintem az esetek többségében az áll a háttérben, h még igenis érdekli a másik fél:S Aki nem érdekel, arról egy szó sem esik, mert eszembe sem jut. Innentől kezdve három lehetőség van:
a) Majd belédszeret, és őt végleg elfelejti, egyre kevesebbet emlegeti, sőt végül már abszolút nem
b) Még mindig szereti és visszamegy majd hozzá
c) Nem tud tőle elszakadni, és a manapság eléggé "divatos megoldást" választja: összejár vele a tudtod nélkül...
AZT MÁR NEKED KELL ÉREZNED, HOGY ITT MI A LEGVALÓSZÍNŰBB! Készülj fel a legrosszabbra, és nem ér nagy meglepetés! 22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!