Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért emlegeti fel a volt barátnőjét még mindig?
deritsd ki mi az igazság.
és amugy milyen modon beszél róla? emlékezik v összehasonlitgat vagy utálkozoan.Az sem mindegy.
De elég bánto ha a volt bnőjéről beszél előtted.
Mond meg neki h ez neked rosszul esik!
Máskor meg vele hasonlít össze,hogy úgy érzi tőlem többet kapott a fél év alatt mint tőle 3 év alatt.
De már tényleg annyi mindent tudok arról a lányról,tudom,hogy mikortól borotválja a lábát,milyen volt a menstruációja,milyen könyveket olvasott,hetente hányszor találkoztak,hogyan pettingeletek a padon,szeretett tanulni,még azt is elmondta,hogy nem lehetett vele beszélgetni a kapcsolatukról,meg nagyon nehéz volt vele kibékülni mikor összevesztek,milyen magas..
A barátom is felhozza a volt barátnőjét, pedig ők is már 2 éve szakítottak...
A kapcsolatunk elején sokszor kiborultam, sírtam miatta (persze amikor egyedül voltam).
De megbeszéltük a dolgot, hogy nem jelent neki már semmit az a lány. Csak egy rossz emlék.
Persze még a mai napig rosszul esik, ha emlegeti...
Dehát a múltat nem lehet kitörölni.
Szerintem örülj neki, hogy ilyen nyitott a barátod, bármit elmer mondani neked. Biztos nem bántani akar ezzel, ő észre sem veszi. Én is úgy szóltam a barátomnak, hogy figyeljen erre! :)
Szerintem ez annak a jele, hogy most már olyan bizalmas kapcsolatban vagytok, hogy mindent válogatás nélkül elmond neked, nem kontrollálja előre, mit mondjon, az hogy fogja kivenni magát, stb. Ez egy bizalmi jó kapcsolat alapfeltétele, és örülj neki, mert kevesen jutnak el idáig azok közül is, akik a szexben nyakig benne vannak.
Ez nem jelenti azt, hogy ne mondhatnád meg neki, hogy ez neked rosszul esik. Valószínűleg magától erre nem is gondol. És amilyen spontán beszél hozzád, valószínűleg többször meg kell majd említened ezt, de légy vele türelmes.
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez nem hangzik túl biztatóan. Mit érdekeljen már téged az excsajának a menstruációja??? Neki sem kéne már ezzel foglalkozni két(!) év után. Még ha olyan dolgokat is mond, hogy pl. veled sokkal jobban kijön, szerintem az sem jelent feltétlenül jót.
Ha csak te járnál a fejében, akkor nem összehasonlítana, hanem egyedül rólad beszélne. Nekem ez úgy jön le, hogy saját maga előtt is bizonyítani akarja azt, hogy jobb veled, mint az exével.
Ja, és az is milyen, hogy a családjával tartja a kapcsolatot? Mi a jó fenének? Mit vár még tőlük?
Nekem van egy olyan érzésem, hogy ő még nincs túl ezen a kapcsolaton. Igyekszik úgy tenni, mintha túl lenne, de ez elég nehezen fog menni, ha még a lány családjához is ragaszkodik.
Te vagy megvárod, hogy hátha egyszer elfelejtni, vagy ultimátumot adsz, hogy döntsön: vagy teljesen új életet kezd veled, vagy mehet jópofizni a családhoz, és megpróbálhatja visszakönyörögni magát.
Neked kell dönteni, de egy tuti javaslatom van: soha ne hagyd magad annyira megalázni, hogy hasonlítgasson bárkihez is-akár jó, akár rossz értelemben. Te egyedi vagy, és ha ő nem fogad el ilyennek, akkor találsz majd egy olyan valakit, aki hasonlítgatás nélkül lát tökéletesnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!