Van arra esély hogy egy elkényelmesedett férfi aki nem becsülte a barátnőjét mert mindig ott volt neki szakítás után megváltozzon?
Figyelt kérdés
sosem volt túl felhőtlen a kapcsolatunk. sok hullámvölgy volt, de úgy éreztem az utóbbi időben jól elvagyunk. ő azonban 2 hete úgy elkényelmesedett vagy nem tudom, mindig én kerestem, sokat találkoztunk a régebbiekhez képest, hogy betelt nálam a pohár és tegnap elmondtam ezt neki, hogy úgy érzem sz@rik rám és nem becsül semmilyen szinten. igazat adott, de nem mondta hogy maradjak, csak megállapodtunk egy szünetbe (már a 200. szünet) de úgy gondolom nem fog változni semmi. ha újra egymásra találunk szünet után akkor lelkes kb. 1 hétig de után elkényelmesedik. van esély arra hogy most hogy elmondtam neki a bajom megváltozik kicsit is? vagy lehet képtelen kimondani hogy VÉGE és hagyja így ellaposodni a dolgokat? bár már sokszor voltunk így és mindig egymásra találtunk 20 hónap alatt, de én már unom ezt, hogy ilyen. 24N 40F2011. dec. 3. 11:01
1/10 anonim válasza:
hm, nálatok is nagy a kor különbség talán túl nagy is.
Nem hinném hogy megváltozna, neked meg az elején kellett volna elmondanod a bajod, nem a 200. szünet után.
Keress mást szerintem!
2/10 anonim válasza:
lehet úgy van vele hogy van egy csaja akit bármikor elővehet ha kedve tartja ezért nem tart téged olyan fontosnak.De mivel te szereted ezért nem kell mitől félnie.
3/10 A kérdező kommentje:
ha otthagyom (régebben) akkor mindig előkerült 2-3 hét után. vagy ha elutazott munka miatt 1 hónapra akkor is keresett sokat, hiányoztam neki, de ha itt vagyok neki akkor lesz@r. érdekes...
2011. dec. 3. 11:07
4/10 anonim válasza:
Majd az egyik ilyen szunet alatt talal mast, es akkor mar nem fog keresni. Addig itt vagy Te neki. Fiatal no, miert ne venne elo neha?
5/10 anonim válasza:
ha még nincs családja 40 évesen, akkor talán hozzászokott, hogy nem kötődik túlzottan senkihez. Ez úgy tűnhet, hogy szarik rád, pedig nem biztos.
6/10 A kérdező kommentje:
nincs családja. nem tudom mit tegyek, én megszerettem, de ő nem ahogy látom.
2011. dec. 3. 11:30
7/10 anonim válasza:
Mit tegyel? Eld a fiatal eveidet. Szorakozz. Aztan majd talalsz egy minden teren hozzad valo fiatalembert.
8/10 anonim válasza:
11:30: van ez így, láttam ilyen családot is. Lett gyerek, aztán néhány év múlva a férfi is beleszeretett a nőbe, de addigra a nő szeretett ki belőle és otthagyta (asszem).
9/10 anonim válasza:
mármint ők ketten házasodtak össze, nem a férfinek volt egy külön családja (ha félreérthetően fogalmaztam volna)
10/10 anonim válasza:
Negyven éves ember már megcsontosodott személyiség, nem fog megváltozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!