Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után. Van még esély?
Tegnap szakított velem a barátom,(távkapcsolat,keveset találkozunk).De én még szeretem,és szerintem o is engem-o is sírt a végén.:(Késobb írtam neki 1 smst,hogy csak idore lett volna szukségem,hogy belássam,tényleg vele szeretnék lenni.És hogy gondolja ezt végig.Mert a múlt héten még nekem úgy tunt,o is rendbe akarja hozni a dolgokat és nem hinném,hogy ennyi ido alatt ilyen gyokeresen megváltozott volna a véleménye,hisz azelott nagyon szeretett...Visszaírt,hogy adjak neki pár napot hogy végiggondolja.Úgy érzem,lenne még esélyunk ujrakezdeni.Legalább a barátja szeretnék lenni.
Szerintetek van még esély h újrakezdjuk?Nagyon nem szeretném elveszíteni ot!
Az a baj, hogy a gondot már akkor akarjátok megoldani, amikor szakításra került sor, és nem akkor, amikor az felmerült. Még összejöhettek, de ha egyszer képesek voltatok kimondani a végét, onnantól csak felmelegített leves lenne az egész.
De mivel a szerelemnek semmi köze a racionalitáshoz, valószínűleg megpróbáljátok újra, szenvedtek még egy sort, aztán végleg kimondjátok a végét, több sebbel távozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!