Ciki, ha nem tudok uszni?
19 eves vagyok, en nagyon cikinek erzem, de nem akarok mar megtanulni. Kb. 10 eve jartam tanfolyamra, ahol a tanar - bar tudta jol, hogy rettegek a viztol - fogott, es belokott a 2 meteres vizbe, majd - mikor latta, hogy mindjart megfulladok - a karomnal fogva huzott ki, ugy, hogy veralafutasom lett. Megalazott, ahol tudott, es en ekkor elhataroztam, hogy soha tobbet nem akarok uszni, es ez igy is marad.
De a tobbiek elott cikinek erzem, ha szoba jon, foleg, hogy furdovarosban lakom, mindig el kell valahogy odaznom a kozos strandprogramokat (menstrualok, dolgom van, stb.).
Nyaron golyataborba megyek, a Balaton partjara. Mar elore rettegek, hogy mit fogok mondani, ha beinvitalnak a vizbe. Egyszerubb lenne elmondani, hogy nem tudok uszni, de felek a reakcioktol, es hogy kibeszelnek/kikozositenek utana.
én 16 vagyok és énse tudok úszni.. próbáltak tanítani de félek a víztől. ennyi. aki cikiz.. az.. pf
a barátom se tud amugy
Én már majdnem 2 éve tudok úszni de senkit nem csúfolok vagy nézek le akik nem tudnak úszni. Egyébként imádom a vizet és simán beugrok a 2 méteres vízbe.
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!