Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Ciki, ha nem tudok uszni?

Ciki, ha nem tudok uszni?

Figyelt kérdés

19 eves vagyok, en nagyon cikinek erzem, de nem akarok mar megtanulni. Kb. 10 eve jartam tanfolyamra, ahol a tanar - bar tudta jol, hogy rettegek a viztol - fogott, es belokott a 2 meteres vizbe, majd - mikor latta, hogy mindjart megfulladok - a karomnal fogva huzott ki, ugy, hogy veralafutasom lett. Megalazott, ahol tudott, es en ekkor elhataroztam, hogy soha tobbet nem akarok uszni, es ez igy is marad.

De a tobbiek elott cikinek erzem, ha szoba jon, foleg, hogy furdovarosban lakom, mindig el kell valahogy odaznom a kozos strandprogramokat (menstrualok, dolgom van, stb.).

Nyaron golyataborba megyek, a Balaton partjara. Mar elore rettegek, hogy mit fogok mondani, ha beinvitalnak a vizbe. Egyszerubb lenne elmondani, hogy nem tudok uszni, de felek a reakcioktol, es hogy kibeszelnek/kikozositenek utana.

2009. máj. 14. 13:06
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hiaba tanulnek meg uszni, nem ereznem jol magam a vizben. Eroltetni meg nem fogom. Koszi a tanacsokat.
2009. máj. 15. 08:51
 12/19 anonim ***** válasza:
78%

én 16 vagyok és énse tudok úszni.. próbáltak tanítani de félek a víztől. ennyi. aki cikiz.. az.. pf

a barátom se tud amugy

2009. máj. 16. 22:18
 13/19 anonim válasza:
Nem ciki,nyugi.Én amu 17 évesen tanultam meg úszni,és most imádom a vizet pedig előtt rettegtem!!Szóval van esély,ha egyszer mégis úgy döntesz.Ez sem függ a kortól sztem.Én 30 vagyok de nekem meg jogsim nincs.Sztem az se ciki.Ha te elfogadod ezt,és nem érzed tragikusnak,akkor mással se ezt érezteted és nem fognak érte piszkálni.Egyik hozzászóló jól írta hogy ez csak egy adat.No para!
2009. máj. 20. 17:18
 14/19 anonim válasza:
40%
az
2009. máj. 20. 21:33
 15/19 anonim ***** válasza:
78%
Amit TE nem fogsz fel cikinek, az nem is az! Szerintem tök átlagos dolog h vannak aki tudnak, meg vannak akik nem. Van aki meg pl nem tud biciklizni, vagy korizni vagy autót vezetni és ennyi. Így kell hozzáállni. Nem hinném, hogy értelmes emberek lenéznének valakit amiatt, mert nem tud úszni :D Meg főleg ilyen korban! Mert még oviban meg alsóban oké is, de gólyatáborban???:D:D Áhh nyugi nem ciki! 18/L
2009. jún. 6. 16:30
 16/19 anonim válasza:
78%
miért lenne ciki? eggyáltalán nem,és nem vagy egyedül , pl énse tudok úszni , ezvan szerintem ez nem nagy szám ha vki nemtud úszni
2009. aug. 21. 23:38
 17/19 anonim válasza:

Én már majdnem 2 éve tudok úszni de senkit nem csúfolok vagy nézek le akik nem tudnak úszni. Egyébként imádom a vizet és simán beugrok a 2 méteres vízbe.

L/14

2010. júl. 12. 20:40
 18/19 anonim válasza:
Csak hasznodra válik ha megtanulod.
2010. aug. 19. 19:24
 19/19 anonim válasza:
velem is ez van:/ csak én 10 éves vagyok
2011. nov. 30. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!