Gyerekkoromban nem tanultam meg, most meg már hiába próbálkozom... Nem azt mondom, hogy egy pár méter nem megy, de úgy igazából nem tudom a technikáját, hogyan kell fennmaradni a vízen.
Én nem tudok úszni. Ez nekem nem most ciki, hanem általánosban volt az, az úszásórákon, mert mindenki tudott vagy legalább félig-meddig, aztán megtanult, nekem meg nem sikerült. A tanár miatt meg híján belefulladtam a medencébe, segáz :(
Sajnálom, hogy nem tudok úszni, de cikinek nem tartom.
30/N
2010. nov. 11. 02:01
3/18 anonim válasza:
én sem tudok úszni :D majd egyszer .. :P
22/L
2010. nov. 11. 06:51
4/18 anonim válasza:
Az nem ciki, ha nem hullik minden az öledbe! Aki megteheti az már kis korában viszi a gyereket vizekhez, meg úszni járni (már babaúszástól kezdve). Így mikor van az a bizonyos iskolai úszás, mindenki tud valamennyire, csak pl. az nem aki volt olyan csóró, hogy még a Balatonig sem jutott el soha. A kicsiknek könnyű, mert nincs félelem érzetük és mellettük van egy felnőtt, aki 20 cm-ként elkapja, ha víz alá merül. (ilyen jelenetet még nem láttam 2 felnőtt ember között). Én is felnőtt fejjel tanultam meg úszni. A youtube-on van pár úszástechnikai bemutató, aztán nézz vizilabda mérkőzéseket, ott nagyon sok a víz alatti felvétel. Kérj meg egy ismerősödet, hogy segítsen, és menjetek el valami zárt strand-szerűségbe, úszodába (mostmár nincs jó idő, ezért nincs 1000000 ember ott) Aztán, hogy pontos legyen a technikád 1-2 órát vehetsz tanártól is. Ha megteheted egyből mehetsz felnőtt úszás oktatásra, mert pár óra alatt el lehet sajátítani a lényeget, utána már csak egy kis gyakorlás kell! Hajrá!
2010. nov. 11. 08:52
5/18 anonim válasza:
Hát én biztos szégyellném magam ha nem tudnék.
2010. nov. 11. 09:08
6/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
Utolsónak: én is szégyellem, ezért írtam ki a kérdést.
Nagyon szeretem a vizet, és szeretnék megtanulni úszni. Úgy érzem, minden nyáron egy kicsit jobban megy, de télen szégyellek elmenni usziba, hogy mindenki rajtam nevessen...
2010. nov. 11. 09:14
7/18 Sybilla válasza:
Én sem tudok úszni, de nem is érzem cikinek a helyzetet. Minden nekem sem mehet :) Pedig minket általános suliban hordtak is úszni tanulni, de csak annyit értek el nálam, hogy kialakult egy fajta félelem bennem. ("Nagyon jó fej" oktatónk volt, amikor nem tudtam elég ideig a fejem a víz alat tartani, se szó se beszéd visszanyomta a fejem.)
2010. nov. 11. 09:36
8/18 anonim válasza:
csak akkor ha strandra jár az ember, bár van aki elutazik pl balatonra hogy csak napozzon... mert biztos náluk nincs nap.
2010. nov. 11. 10:09
9/18 anonim válasza:
Szerintem nem. Én sem tudok, csak így kalamolok, pedig több évet jártam úszásoktatásra.
Őszintén szólva nem érdekel, ki mit mond. Talán a szüleim is elvihettek volna kiskoromban többet vízhez, de ők meg nem szeretnek úszni.
Egyébként szerintem ez nem pénzkérdés. A városom 10 km-es körzetében 3 tó is van, ahol fürödni lehet. Nem kell feltétlen a Balatonra menni, ha nincs rá pénz.
2010. nov. 11. 10:34
10/18 anonim válasza:
En sem tudok uszni,bar kerulom is a strandot ha lehet. Szegyellem egy kicsit, de majd egyszer megtanulok, vegulis sosem keso. 24/f
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!