Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon ciki, ha valaki 19evese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki, ha valaki 19evesen nem tud uszni? A baratom nem tudja, és még nem mondtam neki.

Figyelt kérdés
1eve vagyok a baratommal, nyaron el akarunk menni Balatonra, csak mi ketten. De en nem tudom uszni, valahogy soha nem erdekelt az uszas, meg felek is a mely viztol. De o ezt nem tudja, es nem merem elmondani neki. Mit tegyek?
2009. ápr. 25. 14:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem ciki. Bár én csak 17 vagyok, de én sem tudok úszni. És nem is érdekel.
2009. ápr. 25. 14:31
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már!! Hány ezer ember van aki nem tud úszni? azt hiszed mert nem tudsz úszni akkor majd elhagy? ÁÁÁHH!:D gondolkozz!:)-SŐT! lehet megtanít! és örül majd neki mert még többet foglalkozhat veled!:)
2009. ápr. 25. 14:31
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
mond el neki, majd ő megtanít! :)) és miért lenne ciki, anyukán 45 és ő sem tud, vízfóbiája is van... a nagyszüleim, és a dédnagymamám sem tudnak úszn. és nem hiszem, hogy azért mentek le két napra, hogy átússzátok a Balcsit...
2009. ápr. 25. 14:32
 4/18 A kérdező kommentje:
tudom, hogy ezert nem hagyna el:) csak valahogy cikinek erzem elotte, h nem tudok uszni. Koszonom az eddigi valaszokat:)
2009. ápr. 25. 14:35
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezt akartam írni :)

Én is tervezek egy ilyen leruccanást a Balcsira a barátnőmmel. Ha kiderülne, hogy nem tud úszni, szívesen megtanítanám, tök jó lenne :):)

2009. ápr. 25. 14:35
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen mondd el neki, amúgy egyátalán nem ciki! Én 26 vagyok és én sem tudok úszni! Nem is akarok megtanulni, mert mély vízbe soha nem mennék!
2009. ápr. 25. 14:40
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
ugyan már, ne aggódj nem lesz ebböl semmi baj:), nem szégyen egyáltalán, én se tok úszni csak annyira hogy életbe maradjak, minek tanuljak meg amikor nins r szükségem, távol állok tőle, mond meg neki nyugodtan
2009. ápr. 25. 14:44
 8/18 anonim válasza:
100%

Szia!

Mondd meg neki nyugodtan, egyáltalán nem ciki.

Én 23 vagyok és én sem tudok.

2009. ápr. 25. 14:46
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki egyáltalán!

Én 18/l vagyok , kedvesem 18/f. Én tudok úszni, ő nem és ebben semmi kivetnivaló nincs :) Nem ciki egyáltalán :) Mondd meg neki nyugodtan :)

2009. ápr. 25. 14:57
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
a barátom 21 éves és ő sem tud úszni... kicsit meglepett először, de majd a nyáron megtanítom :D nem ciki, csak furcsa manapság
2009. ápr. 25. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!