Szerintetek ciki, ha 19évesen még szűz vok? Voltak már barátaim, de nem éreztem úgy hogy megérdemelnének.
Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 11:25
1/15 anonim válasza:
Nem ciki, addig vagy szűz amíg akarsz. Ha valaki beleköt nyugodtan mondd meg neki, hogy magasról lesz*rod a véleményét.
2/15 anonim válasza:
Én 30F vagyok, szűz, és engem sem érdemelnek meg....
4/15 anonim válasza:
Szerintem az a ciki, ha megteszed csak azért, mert a legtöbben ezt csinálják...Szerelemből kell megtenni azzal, akiért tűzbe tennéd a kezed:) Én is 19 vagyok, van is barátom egy ideje, de még várok. Meglátom kitart-e.
5/15 anonim válasza:
Miért hiszitek azt, hogy ha valaki akármikor is szűz, az nem kevésbé jó? Miért tartjátok cikinek?
6/15 anonim válasza:
Ha Te nem tartod annak,akkor nem az,ha igen,akkor az.
7/15 anonim válasza:
Én 19 vagyok és még nem is csókolóztam ,szintén lány :)
Engem abszolút nem érdekel mások véleménye ilyen téren, mert én döntöm el,hogy kivel ,hol mikor fognak le zajlani a dolgok :)
pedig már volt,hogy pasi azután lépett le,hogy megtudta még csókolózni sem csókolóztam....
Én csak nevettem :), bár rosszul esett..
Velem is akartak járni,de nem olyanok akikkel úgy éreztem érdemes lenne :S
Szerintem amúgy nem ez a lényeg,hanem maga az ember :)
Jó persze azért a falubikája és ribanca kilőve (részemről), de pár dublőr bőven belefér ;)
Ha érted mire gondolom :)
9/15 anonim válasza:
Utálom a "ciki" meg a "gáz" szavakat.
10/15 anonim válasza:
J válasza
Nem ciki! Az lenne a ciki ha fűvel fával csinálnád.
Várjál türelemmel arra akivel majd szeretitek egymást.
Ha valaki tetszik moolyogj rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!