Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek ciki, ha 19évesen...

Szerintetek ciki, ha 19évesen még szűz vok? Voltak már barátaim, de nem éreztem úgy hogy megérdemelnének.

Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 11:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27%

Túl van értékelve az egész!

Én most 20 éves pasi vagyok,és 15 voltam,mikor előszőr lefeküdtem egy 21 éves lánnyal és baromi jó volt!Nem érdemes halasztgatni,mert nagyon jó élményektől tartóztatod vissza magadat.

Jó,persze én sem azt mondom,hogy fűvel fával,de "hogy én odaadom valakinek a szüzességemet,mert kitart mellettem,és szeretem",ez a szöveg unalmas...A szüzesség nem egy tárgy,hogy kevesebb leszek utána,vagy pl. mintha odaadnád valakinek a kedvenc plüssödet,és nem látod többé utána.Nem lesz hiányérzeted sem,hogy most nincs meg a szüzességem,szóval én egy elcsépelt hülységnek tartom ezt.És ha így nézzük,akkor igenis kevesebb nálam egy szűz ember,mert olyan tapasztalatim vannak,amiket ő csak pl videókban látott.

2010. nov. 28. 15:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Azt nem értem hogy mit gondolnak egyesek, mire biztosíték az, ha tartogatják a szüzességüket? Nem azért hagynak el a pasik mert lefekszel velük, hanem pont azért ha szórakozol velük ("meglátom meddig bír várni, húzom még kicsit" stb)

Én alig 15 évesen vesztettem el a szüzességem, nagyon jó élmény volt, és igen, volt pár barátom azóta, jelenleg pedig a vőlegényemmel élek. A ku*va meg a ri*anc pedig az a "nő" aki pénzért, vagy egyébb érdekből fekszik le férfiakkal...Anyukám ezzel ellentétben 23 évesen vesztette el, és nem alakult valami fényesen az élete,hozzáment egy agresszív állathoz, pedig az a srác, aki anno fiatalabb korában udvarolt neki azóta meggazdagodott, és gyönyörű boldog családja lett. Anno anyukám is úgy gondolta hogy "nem érdemli meg" stb... Úgyhogy nem hidd hogy akármi hasznod származhat abból ha tartogatod a szüzességedet, a dolgok nem ezen múlnak.

Bár nehéz tanácsot adni a többi lánynak, mert olyan szintű naivitás és butaság, hiszékenység figyelhető meg a többségnél, hogy hihetetlen. Én mindig tudtam hogy kivel érdemes kezdeni és kivel nem, és soha nem is alázott meg egy férfi sem.

2010. nov. 29. 14:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

21/L még nem is csókolóztam. Szerintem már nem is fogok. Egy olyan világban ahol gáznak számítok így, és ahol csak akkor számítanék normálisnak, ha csinálnám, és nem várnék vele addig se, hogy a bizalom kialakuljon nem is érdemes másokra áldoznom magam.

Nem ciki. A média és a mai kultúra azt sulykolja az emberbe, hogy bujkáljon el, ha nem esett túl már eddig többször is az aktuson, viszont ez torzult értékrend. A torzult értékrendet csak az követi, aki a közösséggel kapcsolatot és azonosságot remél. Így az ember szabad akaratától független próbál beilleszkedni, és a torzult eszméket átvéve ő maga is elveszti a tudatosan jónak ítéltet.

2010. nov. 30. 00:41
 14/15 anonim ***** válasza:

"Bár nehéz tanácsot adni a többi lánynak, mert olyan szintű naivitás és butaság, hiszékenység figyelhető meg a többségnél, hogy hihetetlen."

Én inkább a tartás, a női büszkeség jelenségének nevezném. Tudod vannak még olyanok, akik igenis nyugodtabban néznek a tükörbe, és úgy érzik, maguknak tartoznak annyival, igényesek maguk felé annyira, hogy a legintimebb közelségbe csak akkor engedik a párjukat, ha teljesen biztosak a feltétel nélküli szerelemről. Önbecsülés kérdése is ez a dolog.

Az igazi szerelem meg az, amikor melletted van valaki folyamatosan akkor is, ha nincs szex. És ha így eltelik pár hónap, és ő még mindig veled van, és ordít róla, hogy megőrül érted, akkor bizalommal neki adhatod a szüzességedet.

Nem kell minősítgeti, butának meg hülyének nevezni senkit azért, mert a 2. héten nem fekszik össze a barátjával, ez mindenkinek a magánügye.

2010. nov. 30. 11:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha nemérzed úgy akkor netedd meg=)
2010. dec. 6. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!