Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon ciki, ha valaki 19evese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki, ha valaki 19evesen nem tud uszni? A baratom nem tudja, és még nem mondtam neki.

Figyelt kérdés
1eve vagyok a baratommal, nyaron el akarunk menni Balatonra, csak mi ketten. De en nem tudom uszni, valahogy soha nem erdekelt az uszas, meg felek is a mely viztol. De o ezt nem tudja, es nem merem elmondani neki. Mit tegyek?
2009. ápr. 25. 14:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ennek szerintem semmi köze az érzelmekhez vagy a nő-férfi kapcsolatokhoz :D ! Mond meg neki viccesen meséld el a miértjét, és majd Ő megtanít :D !
2009. ápr. 25. 15:16
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
jót nebettek majd együtt azon nem tudsz uszni,ennyi. Meg különben is bujni,meg ölgetniegymást a nagyon mély vízbe nem leht,olyan helyen jó ezt csinálni ahol leér a lábatok :)
2009. ápr. 25. 16:07
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Na ez elég hülye kérdés volt tudod-e? Mé lenne ciki ? pl 1ik ismerősömnek víziszonya van --> tehát ő se tud úszni és 19-20 éves am én tudok csak nem szeretek, tehát nem is erőltetem. De a lényeg h sztem nem ciki.
2009. ápr. 25. 16:59
 14/18 anonim ***** válasza:
48%
figyelj én itt élek a balcsinál és egyszerűen letudom szarni, sosem mentem bele nem h úszni... nincs ezen mit szégyelni, valaki nem tud írni olvasni, azt se szólják le jobban
2009. ápr. 25. 19:55
 15/18 anonim ***** válasza:
Bocs,de ez a kérdés,hogy kerül a szerelem,szex kategóriába?
2009. ápr. 25. 20:43
 16/18 anonim ***** válasza:
baratom 19 en 18 vagyok es nem tudok en sem uszni, o pedig nagyon jo uszo. Nyaron jokat derulunk egyutt, hogy milyen bena vagyok...:D de nem ciki. es engem sem erdekel
2009. ápr. 25. 22:09
 17/18 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm se tud úszni, és egyáltalán nem zavar... nyáron megyünk Hajdúszoboszlóra és alig várom már, hogy megtaníthassam úszni ;) szal csak hajrá ;)
2009. máj. 6. 17:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Én vagyok az első aki ezt mondja de sztem gáz 19 évesen...kb mintha nem tudnál cipőfűzőt kötni v biciklizni :S ezeket mind az óvodába tanítják meg a gyerekeknek, vagy a szülők. Én 3 éves korom óta tudok úszni, nővérem meg 4 éves kora óta. Utólag annyit tehetsz, hogy beiratkozol egy tanfolyamra, de amúgy ha valaha volt vmi közöd bármi sporthoz és normál testalkatú vagy normál teherbírással, akor kb 1 óra alatt megtanulhatsz úszni. És sztem mond el neki, lehet ő maga tanítana meg Téged. Aki meg azt mondja h ááá nem gáz és maradj így egész életedre mert én sem tudok úszni, az saját magát vigasztalja, és nem is hasznos tanács. Ne vigaszt kérj hanem segítséget...
2013. febr. 28. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!