Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki, ha valaki 19evesen nem tud uszni? A baratom nem tudja, és még nem mondtam neki.
Figyelt kérdés
1eve vagyok a baratommal, nyaron el akarunk menni Balatonra, csak mi ketten. De en nem tudom uszni, valahogy soha nem erdekelt az uszas, meg felek is a mely viztol. De o ezt nem tudja, es nem merem elmondani neki. Mit tegyek?2009. ápr. 25. 14:28
11/18 anonim válasza:
Ennek szerintem semmi köze az érzelmekhez vagy a nő-férfi kapcsolatokhoz :D ! Mond meg neki viccesen meséld el a miértjét, és majd Ő megtanít :D !
12/18 anonim válasza:
jót nebettek majd együtt azon nem tudsz uszni,ennyi. Meg különben is bujni,meg ölgetniegymást a nagyon mély vízbe nem leht,olyan helyen jó ezt csinálni ahol leér a lábatok :)
13/18 anonim válasza:
Na ez elég hülye kérdés volt tudod-e? Mé lenne ciki ? pl 1ik ismerősömnek víziszonya van --> tehát ő se tud úszni és 19-20 éves am én tudok csak nem szeretek, tehát nem is erőltetem. De a lényeg h sztem nem ciki.
14/18 anonim válasza:
figyelj én itt élek a balcsinál és egyszerűen letudom szarni, sosem mentem bele nem h úszni... nincs ezen mit szégyelni, valaki nem tud írni olvasni, azt se szólják le jobban
15/18 anonim válasza:
Bocs,de ez a kérdés,hogy kerül a szerelem,szex kategóriába?
16/18 anonim válasza:
baratom 19 en 18 vagyok es nem tudok en sem uszni, o pedig nagyon jo uszo. Nyaron jokat derulunk egyutt, hogy milyen bena vagyok...:D de nem ciki. es engem sem erdekel
17/18 anonim válasza:
Az én barátnőm se tud úszni, és egyáltalán nem zavar... nyáron megyünk Hajdúszoboszlóra és alig várom már, hogy megtaníthassam úszni ;) szal csak hajrá ;)
18/18 anonim válasza:
Én vagyok az első aki ezt mondja de sztem gáz 19 évesen...kb mintha nem tudnál cipőfűzőt kötni v biciklizni :S ezeket mind az óvodába tanítják meg a gyerekeknek, vagy a szülők. Én 3 éves korom óta tudok úszni, nővérem meg 4 éves kora óta. Utólag annyit tehetsz, hogy beiratkozol egy tanfolyamra, de amúgy ha valaha volt vmi közöd bármi sporthoz és normál testalkatú vagy normál teherbírással, akor kb 1 óra alatt megtanulhatsz úszni. És sztem mond el neki, lehet ő maga tanítana meg Téged. Aki meg azt mondja h ááá nem gáz és maradj így egész életedre mert én sem tudok úszni, az saját magát vigasztalja, és nem is hasznos tanács. Ne vigaszt kérj hanem segítséget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!