Ciki ha 19 éves fiú vagyok és nem tudok úszni?
ez nem szex téma haver!
amugy meg mindenki tud úszni csak valaki nem tanulja meg hogyan kell!
most megy a római vizesvb onnan tudsz talán ellesni egykét trükköt
amugy nem ciki egész családom benszülött Siófoki de öreganyám 10 éves kora óta be nem rakja a lábát a Balatonba....na az a ciki
Utolsó válaszoló: Büszke lehetsz rá...
Kérdező: Abban az értelemben ciki, hogy ha vízbe esel és ebbe halsz bele. Azért az kicsit nevetséges ha valaki így végzi, nem hogy elment volna 3 órára a 500 forintért egy oktatásra :)) Húzzál bele, saját érdeked.
Én is 19 vagyok, és nem tudok úszni. Pár méter után kifáradok, és félek, ha nem ér le a lábam (mármint úgy, hogy a fejem is kinn legyen :D).
A pattanásokat nem kell szégyellni. Számos kozmetikum van, ami segíthet ellene, de ha nem csak néha jelentkeznek a tünetek, akkor érdemes orvoshoz fordulni. Nálunk a gyógyszerész is készít krémeket, de szerintem más gyógyszertárban is lehet kapni kenőcsöket, ecsetelőket. Sokszor jobb is, mint a márkás. Nekem a szalicilsavas alkohol bevált. Egyébként nem árt odafigyelni az étkezésre, és a bőrfelület megfelelő tisztítására is, mert az nagyban befolyásolja a pattanások kialakulását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!