Mennyi idő alatt lehet megtanulni úszni?
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta szeretnék megtanulni úszni. Most találtam egy uszodát a környékünkön, ahol tartanak oktatást felnőtteknek is. Szerintetek hány órát kell vennem, hogy megtanuljam?2011. szept. 21. 10:35
1/10 anonim válasza:
nem hiszem, hogy ezt így meg lehetne határozni
van, akinek soha nem jön össze
2/10 A kérdező kommentje:
Na nem baj, én meg akarok tanulni akármeddig tart is. Azért köszi a választ :)
2011. szept. 21. 11:12
3/10 anonim válasza:
Kutyaúszás és mell az kapásból ment nekem de a gyors az a mai napig se megy.
4/10 anonim válasza:
Én is jártam, de nem tanultam meg az oktatáson soha. Bármennyiszer elmehettem. Aztán rájöttem, hogy elég ha tudok lebegni és akkor attól kezdve minden simán ment. Én ráéreztem. Tanítani, szerintem nem lehet.
5/10 A kérdező kommentje:
És van a lebegésnek valami technikája, amit, ha megértek, akkor menni fog? :)
2011. szept. 21. 21:40
6/10 anonim válasza:
Igazából a technikája, hogy legelőször teli tüdő, és kinyomod a feneked a vízből. Próbálkozz az úgynevezett "csillaggal" széttárod a karod a lábad és fent maradsz a vízen. attól kezdve könnyű.:) Előző
7/10 A kérdező kommentje:
nem vágsz át? elég hülyén néznék ki ebben a pózban :D :D
2011. szept. 22. 18:04
8/10 anonim válasza:
Nekünk ezt tanították is . Komolyan beszélek.
9/10 anonim válasza:
nem vág át : ) igy a legkönnyebb fennmaradni a vizen,nálunk a kicsikkel rögtön ezt veszik át : )
10/10 anonim válasza:
Én 4 évig versenyszerüen úsztam,egyáltalán 1 nyom sincs testemen h úsztam volna,nyeszle vagyok stb..Lényeg ha ilyen heti 6 órát úszól,és jó az edző,1 hó alaatt meg van alap,DE IGAZITSON edződ.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!