Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hogy tudnék megtanulni magamtó...

Hogy tudnék megtanulni magamtól úszni? És hány óra alatt lehet megtanulni?

Figyelt kérdés
Igazából nyáron megyünk apukámmal strandra,aztán kéne egy kis uszó tudás.Eleve nem tudom hogy kell úszni..szóval.Köszi a választ!
2011. jan. 28. 22:52
 1/4 anonim válasza:
Ez jó kérdés erre nekem is szükségem lenne.Csak nem szeretnék járni úszni mert Mórahalmon csak olyanok járnak úszni akik már tudnak és versenyekre mennek.Nekem meg elég ciki h nem tudod az osztályba már mindenki úszik csak én nem.12/L
2011. jan. 29. 18:15
 2/4 anonim válasza:
Ha jól tudom Mórahalom Szeged környékén van. Laktam Szegeden egz darabig ls a sportusziban van lehetőség 'felnőttúszásra'. Hívd fel őket Újszegeden, az semmiképpen sem ciki. Inkább most mint 40 évesen, nem?
2011. febr. 1. 11:25
 3/4 anonim válasza:

Pontosan!Mórahalom szeged környékén van én is ott lakok.Nagyon jó fürdője van.Most újították föl és lett egy benti élmény része.

12/L

2011. febr. 1. 17:55
 4/4 anonim válasza:
Bocs ezt félreírtam.Nem ide szántam,egyébként köszi,majd tárgyalok anyumékkal.
2011. febr. 1. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!