Hogy tudnék megtanulni magamtól úszni? És hány óra alatt lehet megtanulni?
Figyelt kérdés
Igazából nyáron megyünk apukámmal strandra,aztán kéne egy kis uszó tudás.Eleve nem tudom hogy kell úszni..szóval.Köszi a választ!2011. jan. 28. 22:52
1/4 anonim válasza:
Ez jó kérdés erre nekem is szükségem lenne.Csak nem szeretnék járni úszni mert Mórahalmon csak olyanok járnak úszni akik már tudnak és versenyekre mennek.Nekem meg elég ciki h nem tudod az osztályba már mindenki úszik csak én nem.12/L
2/4 anonim válasza:
Ha jól tudom Mórahalom Szeged környékén van. Laktam Szegeden egz darabig ls a sportusziban van lehetőség 'felnőttúszásra'. Hívd fel őket Újszegeden, az semmiképpen sem ciki. Inkább most mint 40 évesen, nem?
3/4 anonim válasza:
Pontosan!Mórahalom szeged környékén van én is ott lakok.Nagyon jó fürdője van.Most újították föl és lett egy benti élmény része.
12/L
4/4 anonim válasza:
Bocs ezt félreírtam.Nem ide szántam,egyébként köszi,majd tárgyalok anyumékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!