Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Szeretnék megtanulni úszni....

Szeretnék megtanulni úszni. Megtanítasz?

Figyelt kérdés
Nem tudok úszni, és jövőre az egyetemen kötelező lesz majd, és én nem tudok. Az edző pedig nagyon drága lenne, de ha sikerülne megtanulnom akkor szívesen járnék rendszeresen :) Amúgy győri vagyok, előre is köszönöm, ha van benned felesleges energia és türelem hozzám :) 19/F
2011. júl. 5. 19:01
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
én is szeretnék megtanulni úszni engem is érdekel :D
2011. júl. 5. 19:09
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem ér :P én kértem előbb, először engem! :D
2011. júl. 5. 19:11
 3/17 anonim válasza:
44%
szia, én is győri vagyok, és mi gyáévben tanultunk úszni. de amúgy medencében, meg a termál- és élményfürdőben is próbálkozhatsz. először maradj valahogy fenn a vízen, és ne süllyedj el :D ha ez megvan, próbálj kapállózással helyet változtatni. innentől sima ügy :D
2011. júl. 5. 19:25
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat úszni tudok, csak nem "szépen" szóval nem úgy ahogy az úszók,mert az én fejem kint van a vízből, a technikámon kellene sokat javítani. De köszönöm az ötletet :)
2011. júl. 5. 19:26
 5/17 anonim ***** válasza:
Sok gyakorlás és ennyi. Először ijesztő a víz, én remegtem mikor belementem. Derékig érő vagy kicsit mélyebb vízben, ellököd magad siklasz pár métert, de a kisebb vízben a kezed is leér, így nem buksz a vízbe fejjel előre mikor már nem haladsz előre. Most a mellúszásra (vagy másnéven béka) gondolok. Próbálod újra, újra, és újra. És még még mindig nem sikerül, még mindig nem... de egy idő után ráérzel. Kicsit mélyebb vizbe is be lehet utána menni. Ott már lehet a sima lebegéssel is próbálkozni. Ez a lényege, ráérez az ember, utána már nem tudja elfelejteni, hogyan kell úszni
2011. júl. 5. 19:29
 6/17 A kérdező kommentje:
Mondani könnyű :D a lebegés még megy is, csak a technikai része nem, pl a légzés és a tempók összehangolásával vannak gondok :S Köszi a válaszodat :)
2011. júl. 5. 19:33
 7/17 anonim ***** válasza:

19:29-es vagyok

A gyorsúszás nekem se nagyon megy. De am leírhattad volna az elején, hogy tudsz úszni, nem körmöltem volna ennyit. Három csapás után kell a fejed kiemelni a vízből, egyszer erre az oldalra, aztán a másikra. A víz alatt orral fújod ki a levegőt, és szájjal kell venni. Én így tanultam, de nem sokat gyakoroltam... nem nagyon ment a koordináció :DD

2011. júl. 5. 19:34
 8/17 A kérdező kommentje:
Nha nekem is ennél a részénél vannak gondok, am meg leírtam ("úszni tudok, csak nem szépen... 2.kommentem :) ) de köszönöm még egyszer, csak ha már egyszer meg akarok tanulni akkor gondoltam könnyebb egy külső szemlélővel, nha de majd meglátjuk :)
2011. júl. 5. 19:38
 9/17 anonim ***** válasza:
OKé, de az első szövegben nem éppen ez volt írva, én meg azt olvastam aztán írtam. De semmi baj :) Nem nagyon tudok máshogy segíteni. Háton is úsztam. De a gyorsúszás, hát az nem az erősségem. A lábal való csapkodás se ment. Békában viszont gyorsabb vagyok mint egy kecskebéka :))))
2011. júl. 5. 19:50
 10/17 A kérdező kommentje:
:D hát én még nem versenyeztem kecskebékával :D de Te tudod :)
2011. júl. 5. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!