Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Szeretnék megtanulni úszni....

Szeretnék megtanulni úszni. Megtanítasz?

Figyelt kérdés
Nem tudok úszni, és jövőre az egyetemen kötelező lesz majd, és én nem tudok. Az edző pedig nagyon drága lenne, de ha sikerülne megtanulnom akkor szívesen járnék rendszeresen :) Amúgy győri vagyok, előre is köszönöm, ha van benned felesleges energia és türelem hozzám :) 19/F
2011. júl. 5. 19:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Van kutyaúszás is, az egy kicsit jobban ment de az se nagyon erőltettem. A kezeddel is magad előtt csapkodsz, mintha ásnál, meg a lábaddal is hátul fel-le :)))) De lehet hogy interneten csak szörfölni tudsz megtanulni! :))
2011. júl. 5. 19:56
 12/17 A kérdező kommentje:
Gondolod, hogy ki kellene próbálnom vízben ? :D Am meg a kutyaúszás jól megy, csak hamar elfáradok és elég lassú,de 5letnek nem rossz. A neten való szörfölés is már nagyon jól megy :D már csak úszni akarok megtanulni rendesen :)
2011. júl. 5. 20:00
 13/17 anonim ***** válasza:
Lehet hogy be tudsz vele vágódni az egyetemen, aztán elnézik ha a többi nem megy :))) Amúgy most nézem az elején volt egy válaszoló aki szintén meg akart tanulni, az legalább hasznát veszi az első válaszomnak :))
2011. júl. 5. 20:05
 14/17 A kérdező kommentje:
Egyébként mondasz vmit, ők biztos nem tudnak így úszni ahogy én :D
2011. júl. 5. 20:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, aztán majd megy. Alaptechnikát leírtam. Egy kis izmot is szedj fel, bár nem tudom milyen állapotban vagy, persze úszónak hajlékonynak is kell lennie. Keress valami vizet ahol lehet. Csak vigyázz magadra, sokan nem teszik
2011. júl. 5. 20:19
 16/17 A kérdező kommentje:
Ok :) valószínű az lesz, hogy magamat tanítom meg úszni :)
2011. júl. 5. 20:22
 17/17 anonim ***** válasza:
fogj egy deszkát és gyakorold a lábtempót(fejed benn és oldalra fordított fejjel veszel levegőt, ha mell lábtempó akkor elöl emeled ki a fejed) ezután deszka nélkül a kartempót..a lényeg h a tested a felszínen feküdjön. Ha levegő van a tüdődben akkor ez már megldva felül, de mivel alul nincs ilyen "légzsák" ezért fontos hogy előbb menjen a lábtempó:)
2011. júl. 6. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!