Mennyi idő alatt lehet megtanulni uszni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 16:57
1/5 anonim válasza:
Hát, függ a kortól és az affinitástól... ha könnyen ráérzel/k*rvaszorgalmasvagy akkor szerintem 1 nap alatt már tudsz úgy lubickolni hogy nem süllyedsz el, és onna már lehet tovább építkezni
3/5 anonim válasza:
én 4 évesen tanultam meg néhány hét alatt a mell úszást aztán 6 évesen versenyeztem és végül 10 évesen abbahagytam de megérte,most találtam egy sportot amiben sikeresebb vagyok :D
4/5 anonim válasza:
5 éves voltam, amikor egy kétméteres dagadt roma hapsi bedobott egy medencébe, hogy majd biztos megtanulok. Valahogy kijöttem, és nekimásztam, hogy én ezt most megverem (a szemekikaparásával elég jól haladtam, de sajnos leszedtek róla).
Ő váltig állította, hogy jót akart, szóval elvileg lehetséges a dolog 5 perc alatt.
Később megtanultam magamtól, az nem tudom mennyi idő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!