Hány nap alatt lehet megtanulni úszni? 30éves vagyok
Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 16:53
2/8 anonim válasza:
gyakorlás kérdése... h mennyit póráblkozol vele és milyen ügyes vagy. de különben nem kell sok.
de ahhoz h pl 2 méteres vízben id biztoságba érezd magad... idő kell.
3/8 anonim válasza:
Én 16 évesen tanultam meg úszni. 2 vagy 3 alkalom kellett az uszodában, egyenként talán 2-3 óra. Tehát egy-két nap alatt biztosan meg lehet tanulni. De csak rosszul! Ha jól akarsz úszni, az hónapokba vagy évekbe is beletelhet, és ahhoz már edző kell.
4/8 anonim válasza:
Én óvódás koromban tanultam meg úszni életmentéssel együtt egy hét volt! 3nap alatt az úszás,és utána életmentést tanultam!Ha nagyon akarod akár 3óra alatt profi lehetsz!
5/8 anonim válasza:
Én olyan 7-8 évesen tanultam meg úszni de amúgy pár alkalom után már teljes nyugodtsággal fogsz mozogni a vízben. Érdemes alapítványok után nézni és egy csoporttal közösen járni heti rendszerességgel, úgy rengeteget fejlődik az ember.
6/8 anonim válasza:
Ha van hozzá érzéked és biztonságban érzed magad a vízben,akkor nagyon hamar,kb.20 perc alatt. De azért mindenképpen legyen melletted valaki aki jól tud úszni az első próbálkozásoknál:)
Sok sikert!
7/8 domdoma válasza:
Engem amikor először dobtak bele a mély vízbe vagyis beleestem xD majdnem megfulladtam, de amikor másodszorra estem bele xD akkor már a víz felszínén maradtam és tudtam benne "mendegélni" és én ekkor 3 éves voltam tehát gondolom neked könnyebb lesz, de kicsit sem nehéz. 1 óra ha ügyes vagy :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!